Milyen okai lehetnek annak, ha valaki gyokeresen megvaltozik? Teljesen ellentete lesz annak ami egykor volt
Sok oka lehet.
Halál eset,szerelem,saját maga változni akar,olyan társaságba keveredik.
Húgom totál ellentéte lett önmagának,mert eljött a szerelem az életében.
Tisztaságszerető,önzetlen volt,sok közös programot szerveztünk,sokan irigyelték a testvéri kapcsolatunkat,mindig csak egymásra számíthattunk,neki se volt szerencséje barátságokban,nekem sem.
Ahogy barátja lett.
Abszolút nem pakol el semmit,üvöltözni kell vele,hogy ne az étkező asztalon hagyja a kávés bögrét,meg tányérokat, a szobája egy merő mocsok.Tele üvegekkel,poharakkal,tányérokkal.Büdös van.Rohadt kajákat hoz néha ki.
Akkor eléggé önző lett,amikor nem melóztam és kértem tőle 500 ft-ot húzta a száját.
Akkor közös programot már abszolút nem lehet vele szervezni,sőt beszélgetni se nagyon beszélgetünk,mert mindig itt van a barátja.
Szóval amilyen jó volt a kapcsolatunk most annyira rossz!
Jó ha nagyon beszélni akarok vele meghallgat,de csak akkor mikor épp a barátja nincs itt.
Szerencsére van egy legjobb barátnőm és nem érzem magam annyira egyedül.De ahhoz képest,hogy mindig mondja húgom,hogy én itt vagyok neked./utálja legjobb barátnőmet/ ahhoz képest hetente csoda ha fél órát tudok vele beszélni.2 éve amióta a barátjával van, talán 2x ha voltunk együtt közösen vásárolgatni,csavarogni.
Pedig nekem nagyon hiányzik ez,mert szeretem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!