Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért olyan visszataszitó nektek ha valaki szerelmes lessz belétek?
Lehet vagytok ezzel jópáran, de ebbe a kérdésbe egyedül csak te panaszkodtál a pénzről, így kíváncsian várom a többieket akik szerinted még szintén úgy jártak mint te. És nem, nem fogadok el kettő ilyet, se hármat. :) Ugyanis három ember általánosító szövege még nem jelent semmit, sőt még harmincé se. Harminc ember is simán járhat úgy mint te, foghat ki ugyanúgy rossz nőket.
A kínai termékeket hasonlítod a kapcsolatokhoz? Ez most komoly?
"ilyenek vannak jószerivel" ez az a pont ahol ellent mondasz magadnak, ugyanis nemrégen még azt írtad, hogy csak ilyenek vannak. Érveket akarsz? Tessék, ezt írtad: "Ilyeneket fogok ki, mert ilyenek vannak."
Most pedig ezt: "ilyenek vannak jószerivel"
Ehhez több hozzáfűzni valóm nincs. :)
Nem fogtam arra, hogy pénzzel csajozol, nem tudom ezt honnan szedted. De oké, akkor legyünk rosszindulatúak és előítéletesek is, biztos jutsz vele valamire. :)
Megint azt tudom írni, hogy te olyan csajokkal találkoztál akik a pénzedre hajtanak, és azok durciztak be. Nem tudom ezt miért kell tovább ragozni, és azt se értem te miért ezekkel foglalkozol.
Lehet panaszkodni a nőkről, hogy belerugnak a férfiakba, de akkor te nem tudom mit tettél. :) Azzal pedig nem jöhetsz, hogy én is elkezdtem rugdosni a férfiakat, hiszen nem állítottam rosszat róluk, szimplán csak a te véleményeddel nem értek egyet. Egyetértenék ha nem egy kalap alá sorolnád az összes nőt, csak tudod az általánosításnál jobban semmit nem gyűlölök. Amikor pár rossz kapcsolat miatt elkönyveled, hogy akkor minden nő rossz, és nőgyűlölő üzzemódba kezdesz, így könnyítve az életedet, ahelyett, hogy beismernéd a kegyetlen igazságot, azt, hogy tényleg ennyire szerencsétlen voltál a nőkkel, vagy azt, hogy te válogatsz rossz helyen.
Ebben a kérdésben igen. A Kérdező választ akart, én pedig megadtam neki.
Az általánosító szöveg nem ér semmit, a tényeket méltányolom. Ha 10 kínai termékből 8 szar minőségű, akkor általánosságban szarok a kínai termékek. Ha 10 lányból 8 a pénzre meg a külsőségekre hajt, akkor általánosságban felszínesek és anyagiasak a nők. Them's the breaks.
Teljesen komoly, így van, az általánosítás az nem témafüggő. De felhozhatom a bűnöző romákat is, ha az jobban tetszik.
Lehet haragudni ránk is, az általánosításra is egész nyugodtan, amíg a helyzet nem fog változni, addig csak egyre több ilyen lesz, ezt borítékolhatom.
Miért mondtam volna ellent magamnak? Ha valaki csak olyanokat fog ki, annak az az oka, hogy csak olyanok vannak. Ha egy horgásztóban csak ponty van, nem fogsz tudni aranyhalat kifogni, mert nincs. Ez nem zárja ki azt, hogy az összes többi vízben sincs aranyhal.
Senki nem rosszindulatúan és előítéletekkel születik. A tapasztalatok, tudod, úgy mint a kínai termékeknél. A rosszindulat meg azokban is bőségesen benne van, akik a Kérdezőnek ugyan egyetlen hasznos tanácsot se tudnak adni, viszont jókorákat rúgnak bele a földön fekvőbe, mert milyen törpös dolog már az. És napi szinten vannak itt ilyenek (érdekesmód őket sose moderálják, hm, cseppet részrehajló itt a szabályzat), ezekkel szemben ne várj semmi jóindulatot.
Ez nem pár elutasítás meg rossz kapcsolat kérdése, hanem rengetegé.
Nem én gyökölök azon, hogy most akkor tényleg ennyi-e a felszínes&anyagias nő, nektek nem esik jól beismerni, hogy ez bizony így van. Alapból, ha nem így lenne, fele ennyi általánosító kérdést nem írna ki senki.
Lehet, hogy nem minden nő rossz, de se időm, se kedvem, se pénzem, se energiám, hogy a sokmillió csapnivalóból majd talán egyszer lesz, aki nem olyan. Aztán ha meg is találnám - ami persze egyáltalán nem garantált - addigra annyi mindent öltem a dologba, hogy az én szempontból válna érdektelenné a kapcsolat. Kb. mintha 5000 forintért vásárolnál alapanyagokat málnaszörphöz, eladnád a szörpöt, és keresnél 2000 forintot rajta. Ez 3000 forint deficit. Na EZ a kegyetlen igazság.
Figyelj, te azt állítottad, hogy minden nő a pénzre hajt, tudom is bizonyítani, szóval ezt inkább ne ragozd tovább. Te írtad le.
Most meg azt írod, hogy lehet nem minden nő olyan, de neked se időd se pénzed nincs erre?
Akkor ki is öl bele pénzt?
Plusz ugye megint azt állítod, hogyha te csak olyanokkal találkozol akkor csak olyanok vannak. Ez szerintem szerinted is hülyeség.
A párkapcsolat pénzkérdés (is), arra nincs időm, se pénzem, hogy megtaláljam azt a nemlétező valakit, akinek nem a pénz számít. Kaparós sorsjegy, csak itt az összes szelvény nyeretlen. Ebbe meg fölösleges befektetni.
Ilyenekkel találkozok, nem az ellenkezőjével, tehát ilyenek vannak. Lehet hogy Thaiföldön más a helyzet, de nincs kedvem odáig kísérletezni a nőkkel, hátha ott majd lesz...
Innentől kezdve nem éri meg veled vitatkozni. :)
Az amit te állítasz, hogy azért vannak pénzéhes nők mert te csak ilyenekkel találkozol, nem igaz és ezt te is tudod. :)
Ennyi erővel ha valaki meg másmilyen nőkkel találkozik akkor meg csak olyanok vannak?
Lehet csak te találkozol olyanokkal nem? Szerinted ez véletlen? :)
Én itt befejeztem a vitát, úgy gondolom kár többet beleölni ebbe az egészbe.
Hergeld magad továbbra is azokkal amiket állítottál, jó elfoglaltságot hozzá, én ebből nem kérek. :)
Én tudom mi van és te is tudod, de úgy tűnik vitázni, és hergelni magad könnyebb. :) Sok sikert.
Hát nem éri meg :) a tényeket igen nehéz cáfolni,ennek ellenére mindig van aki megpróbálja. És sose sikerül néki...
IGEN, ha valaki másmilyen nőkkel találkozna, akkor neki olyanok vannak. Nem tudom, mi a helyzet ötszázmilliárd kilométerre, milyenek ott a nők, itt felszínesek és pénzéhesek. A Szaturnuszon még nem jártam, de odáig nem is tervezek elmenni egy lányért se.
Nem véletlen hogy én ilyenekkel találkozom. Azért mert itt SZVSZ csak ilyenek vannak. Lehet ezt még ragozni meg maszatolgatni, körbemagyarázni, a tény attól még tény marad. Tényekkel meg csak az megy szembe aki teljesen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!