Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért olyan visszataszitó nektek ha valaki szerelmes lessz belétek?
te írtad, hogy több lányt :)
De sajnos még mindig nem érted, attól, hogy egy valaki megtetszik facen a képei alapján, még nem tudsz róla semmit. Ha ő pedig nem akar találkozni veled, akkor ennyi, nem éri meg miatta bánkódni.
Visszeres Törpicsek:
Gratulálok, remélem továbbra is olyan csajokat fogsz ki, akik a pénzedbe akarnak szerelmesek lenni.
Így ne csodálkozz ha a normálisak elkerülnek.
"Gratulálok, remélem továbbra is olyan csajokat fogsz ki, akik a pénzedbe akarnak szerelmesek lenni."
Ilyeneket fogok ki, mert ilyenek vannak. Tudod, mit mondott macskamama amikor a kiscicái a tej színére panaszkodtak?
"Ez van ,ezt kell szeretni"
A mínuszt pedig én is küldtem visszakézből.
Visszeres Törpicsek:
Azért mert te eddig olyan csajokkal találkoztál nem jelenti azt, hogy csak olyanok vannak.
Ezt a felfogást sose bírtam. Valaki rossz emberekkel találkozik világ életében, és elkönyveli magának, hogy akkor csak olyanok vannak. Nézz szét kicsit jobban a világban, és tedd félre a rosszindulatodat, mert így nemigen fogsz jól járni. :)
A minuszt pedig kösz. De végülis igazad van, az igazságot nem mindenki viseli jól, gratulálok, a besértődős lepontozásból szépen megmutattad az értelmi szinted.
"Azért mert te eddig olyan csajokkal találkoztál nem jelenti azt, hogy csak olyanok vannak."
Szeretnék már végre látni kivételt is. Tudod, amiből itt interneten olyan sok van. Én lennék a legboldogabb, ha látnék kivelelt, de furcsamód élőben egyet se látni :) álszent, sunyi szövegből pedig bőven kijut ma is mindenkinek.
Ha ilyen nőkből áll a döntő többség, akkor nem is akarok "jól járni". Megvan a tudományos szakkifejezés arra, hogy az ilyen nőket minek hívják, csak az árban különböznek.
Az igazságot pedig mindketten ugyanolyan jól tudjuk, csak nem esik jól utánajárni neked, nehogy kiderüljön, hogy meztelen a császár, igaz-e? Ha meg baromságot írsz, arra való a piros kéz, csak mellé még érvelni is tudok, szóval kettő-null ide.
Visszeres Törpicsek:
Már bocs, de ha jól tudom neked volt bajod, méghozzá azzal, hogy szerinted csak olyan nők vannak akik a pézedre hajtanak.
Arról ismét nem én tehetek, hogy te ilyenekkel találkozol, de tudod el kellene gondolkozni, hogy miért. :) Nem feltétlen a nők a hibásak.
Milyen álszent és sunyi szövegre gondolsz? Ha arra amit a többi nő tett veled, megint csak sajnálni tudlak, hogy ilyenekkel találkoztál eddig.
Érveket nem tudom miket hoztál fel, mert azt elég rossznak mondanám, hogy te eddig csak olyan nőkkel találkoztál akik a pénzedre hajtanak és ezért szerinted csak olyan nők vannak. :) Ezt nem érvnek hívják drága, hanem gyerekes besértődésnek, ráadásul általánosításnak, mivel pár rossz kapcsolat után te az összes nőt egy kalap alá soroltad, azokat is akiket nem ismersz.
A kettő nullod pedig nem érdekel, ha ettől jobban érzed magad, akkor add meg magadnak, ettől függetlenül téged ugyanúgy nem fognak normális csajok megtalálni a hozzáállásod miatt.
Szerintem így kicsit átbillen az általad felállított mérleg, de kíváncsian várom a válaszod. :)
"Már bocs, de ha jól tudom neked volt bajod, méghozzá azzal, hogy szerinted csak olyan nők vannak akik a pézedre hajtanak."
Nézz kicsit jobban szét, meglátod, ez mennyire csak az "én bajom". Vagyunk még így ezzel jópár ezren, és az a legcukibb, hogy fogalmunk sincs, előttünk mit írt a másik. Vajon puszta véletlen lenne ez a sok egybeesés?
Általánosítok, így van. Azért, mert ez az általános helyzet. Nemcsak itt, ahogy olvastam, hanem másutt is (sőt, még külföldről is visszahallottam ilyesmiket). A kínai termékekről neked se a csúcsminőség fellegvára ugrik be kapásból, úgyhogy ha van alapja, akkor lehet általánosítani.
Azért találkozom ilyenekkel, mert ilyenek vannak jószerivel. És nem, nem pénzzel csajozok, úgyhogy mégcsak erre se foghatod, hogy "ja persze, ha pénzzel csajozol, mit vársz". Az ismerkedés során freudi elszólásokkal kiderült a lányokról, hogy csak bele akarnának ülni a kényelembe, mutatja ezt az is hogy ők semmit nem hoztak a kapcsolatba a testükön kívül, de elvárásaik azok elértek a szomszédos galaxisokig is.
Nevezheted gyerekes besértődésnek virágnyelven, meg ahogy akarod, a tényeken nem változtat.
Amikor meg konkrétan rákérdeztem, hogy ők mit is adnak a kapcsolatba, durciztak, tereltek, ködösítettek, maszatolgattak, és a végén leléptek. Kénytelen-kelletlen beismerték hogy ezúttal nem egy kiéhezett balekkal állnak szemben :DDDD
Arra az álszent, sunyi szövegre gondolok, hogy itt online mindenki kivétel, itt rendes, becsületes, normális pasasra vágynak a nők, de eddig kemény nulla, azaz 0 ajánlatot fogadtak el olyanoktól, akik rendesek,tisztelettudok, becsületesek, csak éppen nem veti fel őket a pénz. Ez, defínició szerint, képmutatás.
Van a normális csajoknak lehetőségük, éppenséggel több is, mint elég, de furamód egyikkel se élnek, inkább kiírnak még 10 kérdést, mert nekik ugye szabad, csak a férfiakba szoktak jó nagyokat rúgni ha ők írnak ki.
Nos, ha ez a "normális" kategória, akkor nekem tesznek szívességet, ha nem találnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!