Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de néha nagyon elegem van belőle. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párommal most vagyunk kétévesek, távkapcsolatban élek vele és mindent feladok, hogy vele legyek. Eleinte nagyon szerettük egymást, mint a normális kapcsolatokban, de részem felől ez már úgy elhűlt. Szeretem őt, de már nem úgy a viselkedése miatt. Egy évben négyszer találkozunk. Egyszer már szakítottunk, de újra össze jöttünk. Annyi a bajom vele, hogy egyszerűen nem akar logikusan gondolkozni. Minden szabadidőmet vele töltöm, de mindig azt kérdezi, hogy biztos, hogy nem csalom meg? Ha találkozok valakivel, akkor rögtön, hogy kivel, mikor, hol, mit csináltok. Ha fiú még majdnem, hogy ki is akad. Mit tegyek?2015. júl. 25. 16:22
1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést rosszul fogalmaztam: Ha fiúval találkozok akkor majdnem hogy ki is akad. És 16/L ő pedig 18/F.
2015. júl. 25. 16:24
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem jó ez a szenvedős távkapcsolat köztetek. És a féltékenység csak olaj a tűzre...
Fiatal vagy és szerintem kellene látnod hogy biztos van olyan fiú akik közelebb van és ugyan úgy tudnád szeretni és viszont téged is. Ha úgy nézzük egy évben 4-szer találkoztok az nagyon kevés, most akkor így képzeled el vele a jövőt? Pár év múlva úgy is megunod ezt és akaratlanul de tovább fogsz lépni biztosan...
3/8 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele, hogy feleslegesen féltékenykedik. A másik az, hogy nagyon érzékeny. Elvárja, hogy elmondjam a problémámat és ha elmondom, ami vele kapcsolatos besértődik.
2015. júl. 25. 16:58
4/8 anonim válasza:
Nem fog megváltozni. Sőt...rosszabb lesz ez a helyzet. 18 évesen elég gyerekes ha besértődik olyan dolgokon amit azért mondasz hogy a kapcsolatotok jobb legyen.
5/8 anonim válasza:
Nagyon döcögősnek tűnik a dolog.Nem hinném,hogy ez hosszútávon működőképes,a távolság is mérgezi a kapcsolatotokat,plusz úgy látszik,nem illetek össze,hiszen alapvető dolgokat nem tudtok megbeszélni.Szerintem nem kéne ezt erőltetned.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom fiatal vagyok és butaság lesz lehet, amit most írok, de egyszerűen az van bennem, hogy én úgyse kellenék senkinek se mert nem vagyok se álomszép se pedig olyan akinek bárkinek kéne. :/ Önbizalmam semmi nincs sajnos, mivel teltkarcsú vagyok és jelenleg fogyózok, hogy legyen önbizalmam.
2015. júl. 25. 17:47
7/8 anonim válasza:
Csak mert teltkarcsu vagy, lehetne onbizalmad. A teltkarcsu amugy is noisebb, mint a rezgo csontu gebe. Emellett pedig senki nem tetszik mindenkinek es mindenki tetszik valakinek es biztos nem csak egy valaki ek. A baratod feltekeny, mert szerinte jol nezel ki es nem akar elvesziteni. Ebbol indulj ki.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. júl. 30. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!