Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de elegem van a féltékenykedéséből. Mit tegyek?
Nos szerintem is válaszút elé kéne állítanod, mert nem normális dolog, hogy a se benned se a saját barátaiban nem bízik. Valójában szerintem önmagában nem bízik, a túlzott féltékenység mögött mindig súlyos önértékelési zavar húzódik meg. Ezért nem tud Bennetek sem. Mondd meg neki, hogy szereted és nem fogod megcsalni de ha ezt nem tudja elfogadni akkor el fogod hagyni, mert nem normális amit csinál és előbb utóbb tönkreteszi a kapcsolatokat ezzel a viselkedéssel. Szólj rá keményen!! A saját barátaira ne legyen már féltékeny! Ha nem használ mondd neki, hogy szünetet tartanál mert ez a viselkedés neked nagyon ciki és ideges vagy miatt.
Nálunk is vannak mindkettőnknek elég szoros baráti kötelékei, ráadásul ellenkező nemből mégse fárasztjuk egymást ilyenekkel.
Szívesen, remélem én is hogy változik :)
Azzal tudnál még javítani a helyzeten esetleg, ha sokat dícsérnéd. Légy rá büszke. Éreztesd vele, hogy fontos számodra és nem kell senki más. A férfiaknak nagyon nagy szükségük van az efféle visszajelzésekre. Főleg ha önbizalomhiányosak. Így talán magában is biztosabb lesz és nem fog annyit és annyira féltékenykedni mert tudja, hogy boldog vagy vele és "elég" amit ő tud nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!