Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy még szeretem? Hogyan derítsem ki, ő szeret-e? <3
Szóval: 2 éve volt egy barátom. nagyon szerettük egymást, de mindketten komolytalanok voltunk, így egy idő után (3hónap) elrontottunk mindent,és szétmentünk.
Most, 2 évvel később már nem tudom mit csináljak. én azóta is szeretem őt, és tényleg, tiszta szívemből! nem tudok rá soha többé úgy tekinteni, mint CSAK barátra. szeretném, ha újrakezdenénk. És nem teljesen reménytelen, mert ő is keresi a társaságomat, azóta is nagyon jóban vagyunk, bármiről tudunk beszélni, csak a régi kapcsolatunkról nem. az tiltott téma. Sokszor tett vagy mondott félreérthető dolgokat, szóval nem tudom, hogy érez. nincs barátnője.
15 éves vagyok, tudom, hogy ez csak egy ócska tiniszerelemnek hangzik, és hogy sokat azt hiszik, hogy én csak egy unatkozó lány vagyok, de nem. Én tényleg szeretem őt! És csak tudni szeretném, hogy hogyan, vagy mit csináljak, hogy érezze, én még szeretem, illetve, hogy hogyan derítsem ki, ő mit érez?!
Előre is nagyon köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!