Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk/Férfiak normális ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak normális ez?

Figyelt kérdés

Párommal amikor beszélgetünk olyan hideg általában, de amikor együtt vagyunk akkor meg szeretgetős. Tegnap azt mondta, hogy "kalitkába érzi magát". De az hogy lehet? Havi 2-3x látjuk egymást a munkája miatt. Rá kérdeztem, hogy szeret-e engem azt mondta igen, meg hogy mi a véleménye rólam, azt mondta, hogy ha nem tetszenék neki, akkor nem találkozna velem.

Múltkor simogattam és abba hagytam ő meg vissza tette a kezem, hogy nyugodtan nem zavarja sőt jól esik a szokásosnál is bújósabb volt. Alváskor nem bújtam oda mellé elaludt de felkelt és utána közölte, hogy jó lenne ha végre hozzá bújnék..

Lehet az sok neki hogy napi szinten beszélünk vagy mi?

4 évig volt singli lehet még nem szokott hozzá hogy van valakije? 4 hónapja vagyunk együtt

Szerintetek?

2015. júl. 24. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

gondolom amikor "beszélgettek" ő dolgozik, vagy más elfoglaltsága van...

22F

2015. júl. 24. 14:51
 2/2 A kérdező kommentje:
amikor otthon van akkor is ilyen szokott lenni
2015. júl. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!