Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ismerkedos fazisban normalis, hogy egy napig nem keresitek a not?
"normalis, hogy egy napig nem keresitek a not?"
Korán ébredtem,ezért kicsit morcos voltam. De köszi, hogy megnevettettél.
Elutaztál nyaralni, ő meg nem lóg a nyakadon? Wow, ez aztán a katasztrófa, főleg, hogy esetleg neki is van élete azon kívül, hogy Rád vár, elment meginni egy sört a haverokkal, találkozott valami baráttal, lement az edzőterembe, későn, fáradtan ért haza, bedőlt az ágyba, és nem Neked írogatott félhullán...
Egyébként meg 4 hét után eljutottatok egy csókig, és neten írogattok egymásnak, még az is lehet, hogy úgy érzi, ebből nem nagyon lesz semmi komoly (nem szexre, hanem tényleg kapcsolatra gondolok).
Nem 4het utan jutottunk el a csokig :) mar masodik randin.volt, kezenfogva setalunk, en is es o is igyekszik jo programokat talalni, elvezzui egymas tarsasagat. 3Hetnyi isnerettseg utan.nem.akartam vele.lefekudno mielptt elmegyuni.nyaralno. ennel jobban h erezhetne h akarok e tolw valamot vagy sem. O is mindenfele programot szervezezt, nem magahoz.invitalt rogton. En ugy erzem kimutatom, es mar celozgattam arra mennyire varom hkgy tlalkozzuni, fozok vacsit, kettesben leszunk.
Tudom, hulye vagyok. Ezeket nem.is.mutatom fele, nem vonom kerdore stb...csak a multban sok negativ tapasztalatom volt emoatt ezert vagyok bizobytalan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!