Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig várjak a fiú hívására?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak a fiú hívására? Fiúk randi után mikor keresitek fel a lányt, ha folytatásra vágytok?

Figyelt kérdés
19L
2014. nov. 28. 22:14
 1/6 aladar12 ***** válasza:
3 nap! Jézus is 3 nap után kellt fel, mert egy a túl kevés, kettő az páros, de a 3 ideális
2014. nov. 28. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem általában már az elköszönés után szoktak írni a közösségi oldalon vagy rögtön másnap. A 3 nap ilyen ,,szabály " ami teljesen szar és felesleges időhúzás. Viszont ha 3 nap múlva sem keres akkor ne várd.
2014. nov. 28. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
már aznap vagy másnap
2014. nov. 28. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, engem is mindig keresnek közösségi oldalon a találka után, igaz én még olyan sok randin nem voltam, és idáig annak a pár srácnak is bejöttem, szóval nem tudom milyen ha nem jövök be nekik, de ha pl látod hogy elérhetőek facebookon és mégse írnak, akkor gond van, mert nem érdekled annyira őket, szerintem.
2014. nov. 28. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
semeddig szállj le róla
2014. nov. 29. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
3 a magyar igazság! +1 a ráadás, +1 az áfa, +1 a...
2014. nov. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!