Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon bejön a haverom húga,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön a haverom húga, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a lány pedig 17. Akárhányszor látom megbabonáz, gyönyörű alakja van és arca, kedves, közvetlen, laza, olyan lány, akit mindig is elképzeltem magam mellé. Tegnap is a haverom kicsit eltávolodott tőlünk, ő meg éppen megigazította a toppját előttem... kivert a víz. Néha ám észreveszem hogy kószán tovább bámul a szemeimbe, és nyilván szívesen beszélget velem, szóval nem muszájból. A haverom viszont valószínűleg kibelezne, mert ő az ő kis féltett húgocskája, akit a vele egykorúaktól is védelmez... megőrülök érte. Mit csináljak?

2015. júl. 22. 23:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%
Zsír, legalább maradnak még tökös fiúk ebben az országban.
2015. júl. 23. 00:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Viszont ha később szakítotok utána már lehet tényleg megharagszik a barátod. És jogosan. Bántottad a kishúgát.
2015. júl. 23. 00:35
 23/26 anonim ***** válasza:

Uristen, a filmekben van ilyen, hogy a josagos baty megvedelmezi a torekeny kis hugit es minden udvarlot hidegverrel lekaszal.

A kislany 1 ev mulva nagykoru, azt csinal amit akar. Ha a haverod ugy gondolja, hogy egy jo fej, megbizhato csavo vagy akkor semmi gondja nem lehet hgy te es a huga. Inkabb mint valami ismeretlen jott-ment.

Kulonben is mit pattog (ha pattog) gondolja a huga 25eves koraig szuz marad es csak akkor nez ferfira, mikor az mar hazassagba viszi? Ugyan mar. 21 szazad, nehogy mar a baty diktaljon.

Ha meg ezert elvesziti a baratsagodat, akkor nem volt igazi barat!!!

Inkabb azzal lesz a gond, ha osszejossz hugival es par ev mulva csunya szakitas a vege es nem fogsz tudni a haveroddal a haverodeknal logni, mert huginak rosszul fog esni, ha ujra lat teged.

Egyebkent ha egy jo tanacsot megfogadsz egy oreg rokatol, JOL jartok mindannyian, ha a baratsagot nem keveritek ossze a jarassal. Ugy ertem, hogy ha osszejossz hugival a haverodnak NE beszelj a lannyal valo kapcsolatodrol es a lanynak se szolj semmit a batyjaval valo haveri kapcsolatodrol. Ha barmelyik felnek csak egy rossz szot szolsz a masikrol, annak SOHA NINCS jo vege.

2015. júl. 23. 00:59
 24/26 anonim ***** válasza:
ha tudja, hogy nem cserélgeted a nőket akkor szerintem nem problémázna azon ha összejönnétek...
2015. júl. 23. 08:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Viccelődve említsd meg a barátodnak (haver szót nem hasznájuk).

Mittomén, beszélgettek valamiről, és akkor betolsz egy ilyet, hogy "hahaha, ez olyan mintha én össze akarnék jönni a húgoddal". Ha jól veszi, és nem csak poénkodásból "adja áldását", akkor komolyabbra veheted a szót.

Ha tényleg olyan jóban vagytok, akkor úgysem fog kibelezni, kivéve, ha tudja, hogy két hónap után megkefélsz mást. :D

2015. júl. 23. 09:06
 26/26 anonim válasza:
szerintem próbáld meg mert a mostani párom a bátyám legjobb haverja és még mindig olyan jóban vannak mint azelőtt..sőőt :)
2015. júl. 23. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!