Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha bejön a haverom nevelőanyja?
A legjobb haverom az apjánál lakik lett egy nevelőanyja pár hónapja, aki az apjától sokkal fiatalabb és baromi jól néz ki még a haverom szerint is. Mindig zavarba jövök, ha ott vagyok náluk és látom vagy hozzám szól, mit kezdjek ezzel? Ez normális?
NORMÁLIS válaszokat kérek, nem beoltást..
Én is 17 éves vagyok ,csak lány,nekem a barátnőm apja tetszik,pedig nem fiatal már :D...
Mikor ott vagyok náluk,velem is beszélget az apuka de hát próbálom kerülni mert hihetetlenül zavarba jövök.
Szerintem nincs azzal baj hogy tetszik,csak maradjon ennyiben a dolog.Egy idő után megszokod majd,nem fogsz ezzel foglalkozni többet.
Magyarul egyébként úgy mondjuk, hogy "az apjánál fiatalabb". (fiatalabb valakinél - nem pedig fiatalabb valakitől)
És egyébként igen, normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!