Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön a haverom húga, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a lány pedig 17. Akárhányszor látom megbabonáz, gyönyörű alakja van és arca, kedves, közvetlen, laza, olyan lány, akit mindig is elképzeltem magam mellé. Tegnap is a haverom kicsit eltávolodott tőlünk, ő meg éppen megigazította a toppját előttem... kivert a víz. Néha ám észreveszem hogy kószán tovább bámul a szemeimbe, és nyilván szívesen beszélget velem, szóval nem muszájból. A haverom viszont valószínűleg kibelezne, mert ő az ő kis féltett húgocskája, akit a vele egykorúaktól is védelmez... megőrülök érte. Mit csináljak?2015. júl. 22. 23:37
1/26 anonim válasza:
Hát mérlegelj. Inkább a haverod, vagy a beleid, vagy egy potenciális jó kapcsolat. Én az utolsót választanám. Haverból még van és lehet annyi.
2/26 anonim válasza:
szedd fel a hugit egyszer élünk
3/26 anonim válasza:
Meg, amúgy se a tulajdona a saját húga, vagy ilyesmi. Nehogymár engedélyt kelljen kérni tőle.
4/26 A kérdező kommentje:
Jó is lenne, de ő nagyon jó barátom, és ilyen emberből aki kiáll mellettem és meg lehet benne teljesen bízni kevés van. Szóval nem tudom. fogalmam sincs hogy reagálna ránk... szerintem nem valami jól.
2015. júl. 22. 23:41
5/26 anonim válasza:
Szerelem > nagyon jó barát. Nálam még mindig.
Már csak azért is, mert a legjobb barátodat nem szokás megdugni. Dugni meg jó.
6/26 A kérdező kommentje:
5-ös, én nemcsak dugni akarok vele... -.-" ha erről lenne szó, már megfektettem volna rég.
2015. júl. 22. 23:43
7/26 anonim válasza:
"ha erről lenne szó, már megfektettem volna rég." De nagy az arc...:DDDDD
8/26 anonim válasza:
Nyilván félig viccből írtam, de igenis egy jó kapcsolat/szerelem/nevezd, aminek akarod, ütheti a barátságot minden téren.
Egy jó kapcsolatban a másik fél ugyanúgy kiáll melletted szinte minden téren, bármiről tudsz vele beszélgetni, ott van neked mindig, rá számíthatsz. És hát vannak egyéb pozitív mellékhatásai is a dolognak, de már le se merem őket írni, nehogy aztán...
9/26 A kérdező kommentje:
Ezzel nem a macsóságom akartam fitogtatni, de láthatóan félreértetted:D hanem hogyha erről lenne szó csak már megtörtént volna. Egy szex nem nagy dolog.
2015. júl. 22. 23:46
10/26 anonim válasza:
és a haverodnak kötelező tudnia hogy együtt vagytok? hát nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!