Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön a haverom húga, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a lány pedig 17. Akárhányszor látom megbabonáz, gyönyörű alakja van és arca, kedves, közvetlen, laza, olyan lány, akit mindig is elképzeltem magam mellé. Tegnap is a haverom kicsit eltávolodott tőlünk, ő meg éppen megigazította a toppját előttem... kivert a víz. Néha ám észreveszem hogy kószán tovább bámul a szemeimbe, és nyilván szívesen beszélget velem, szóval nem muszájból. A haverom viszont valószínűleg kibelezne, mert ő az ő kis féltett húgocskája, akit a vele egykorúaktól is védelmez... megőrülök érte. Mit csináljak?2015. júl. 22. 23:37
11/26 anonim válasza:
Itt azért kicsit ellentmondásba ütközöl magaddal. Megdugni nem nagy cucc a csajt, de összejönni vele az főbűn, azért megorrol a haver, statáriálisan kivégez, meg minden szar? He?
12/26 anonim válasza:
Ha a haverod is megbízhat benned akkor hajrá, de egyszer úgyis vége lesz és akkor a kicsilány sírni fog, a haverod meg pipa lesz rád. Ez az élet.
13/26 A kérdező kommentje:
Ha fordítva elképzelem a helyzetet, hogy olyan típus vagyok mint a srác és ő rámenne a húgomra, a barátságunk pedig megtörne... szar lenne persze. kb 13 éve ismerem. meg nem tudom ez a 3 év korkülönbség miként jönne ki, és ebben nem a csaj miatt kételkedek
2015. júl. 22. 23:50
14/26 A kérdező kommentje:
11-es, nyilván úgy értettem hogyha csak szexet akarnék azt anélkül csinálnám vele hogy a haverom megtudja.. meg hát ő is tudja, milyen.
2015. júl. 22. 23:51
15/26 anonim válasza:
Előbb-utóbb kipattannának ezek a dolgok. Amúgy szerintem meg tényleg ne várd, hogy majd áldását adja rátok. A húgodnak van saját élete, neked is van saját életed. Nincs joga ebbe beleszólni.
Ha meg megharagszik emiatt, gondolj bele, milyen barát akkor...
16/26 A kérdező kommentje:
senki sem akart áldást. csak ráadásul ő is ismer, tudja hogy megbízható vagyok, nem az aki cserélgeti a nőket. főleg nem egy olyat mint ő...
2015. júl. 22. 23:55
17/26 anonim válasza:
Nem tudom, milyen ő igazából.
Én meglépném a dolgot, amiket elmondtál, azok alapján nem hiszem, hogy lenne félnivalója a haverodnak. Ha meg ennek ellenére is ellenségeskedik majd, benne van a hiba.
18/26 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat, belevágok úgy döntöttem:)
2015. júl. 23. 00:08
20/26 A kérdező kommentje:
19: majd :D
2015. júl. 23. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!