Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan közölnétek?
Figyelt kérdés
Ki, hogyan közölné a családjával hogy a párja, akibe szerelmes, tőle 10 évvel idősebb, elvált apuka?2015. júl. 17. 09:32
11/13 anonim válasza:
Ha én ezt így beközölném, akkor anyám dobna egy hátast és kisápadna, fater szerintem inna egy pálinkát, mormogna egyet a bajsza alatt, hogy "mai fiatalok", aztán menne a műhelybe szerelni.
Viccet félre, ha egy elvált, gyermekes anyukával állítanék be, nyilván elfogadnák, felénk még tisztelik az emberek a másik döntését.
Viszont Neked ezt 3x is meg kellene gondolnod. Értem én, hogy álompasi, meg Adonisz, meg nedves a bugyi, de 21 évesen, ha csak egy kicsit is csinos vagy, klasszisokkal jobb partnert is találhatsz, mint egy levitézlett, leszerepelt borjas bikát.
A korkülönbség önmagában teljesen rendben van. Az "egyéb" dolgok viszont nem.
Te dógod, te életed, te fiatalságod.
12/13 anonim válasza:
10-zel értek egyet, csak határozottan! Ne szégyelld, mert akkor azt fogják gondolni, hogy még bizonytalan vagy és segítenek, hogy biztos legyen a szakításban.
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Azert am sokat segitettetek ezekkel. Kerdeztem mar a bartnoimet es ok is ugyan ezt mondtak, h jobb minel elobb tisztazni. Anyummal mar talalkozott, beszeltek 1-2 mondatot egymassal es mondta is anyu,h milyen helyes meg szimpatikus. Csak ugye a korat meg a gyereket nem tudja es felek, h ezek utan rossz kepet fog rola festeni, mert valljuk be.. minden 2 emberen mulik, ami alatt most a valast ertem.
2015. júl. 20. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!