Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan közölnétek?
hát elég cink lenne ha ezt közölném itthon...de nem a kor meg az elválás miatt, hanem mert nem vagyok meleg :D
komolyra fordítva a szót, ha nő lenne az illető az esetemben simán megmondanám, hogy ez a helyzet...
de lehet bemutatkozás jobb ötlet mint a felvázolás a családnak, mert lehet teljesen más képet alkotnak és előítéletesek lesznek...
22F
Bocsi, igazad van :D Általánosan szerettem volna feltenni a kérdést, de mégis konkrétumot írtam :D
Az a helyzet, h anyukámmal már találkoztak, beszéltek is 2-3 mondatot, csak anyum nem tudja a valós korát, a gyerekről meg pláne nem... Pontosan én is ezért nem mondtam el előbb, mert előítéletek lettek volna, h csak ki fog használni stb.
Lassan már el kell mondanom a szüleimnek a dolgot, csak nem tudom, h hogyan.. Elhívjam őt valahová kávéra és ott beszéljük meg...?!
Köszi a választ! :)
Esetleg otthoni ebédre, ha a szülők benne vannak...
megkérdezhetem mennyi idősek vagytok?
mert szerintem ez fontos :)
és nem tudsz várni a bemutatással addig amíg jól lesz?
vagy nagyon nyaggatnak a szülők?
Szerintem a korkülönbség nem gáz, sőt, a státusza sem lenne az... persze a szülők biztos féltenek, aggódnak, nyilván mindenki "tökéleteset" szeretne a gyerekének. Csak hát tökéletes nincs...
A legjobb, amit a szülők tehetnek, hogy elfogadják a gyermekük döntését, ugyanis neked kell vele lenni, te tudod, hogy jó neked ez a kapcsolat, vagy sem.
Kérdés, hogy TE mennyire vagy biztos magadban... szerintem ha ez a kérdés felmerült, akkor lehetnek benned bizonytalanságok... ezeket tisztázd magaddal.
A szülők nem nyaggatnak, csak a barátom kérleli, h legyek őszinte a szüleimmel vele kapcsolatban. Érthető ha már szeretné, h monjam el az igazat, hisz nekem se tetszene fordított esetben, mert azt feltételezném, h a párom szégyel a szülei előtt...
Igazad van, nincs tökéletes férfi, mindenkiben van olyan, amiben el lehet akadni...:) Nekem se ciki, h ennyi idős de h közöljem szerintetek? :) Valami meggyőző szöveg... :)
# 8: szerintem nem kell túlragozni. 10 év korkülönbség teljesen "normális", egyszerűen közöld, hogy van valakid, és ha részletek iránt érdeklődnek, akkor arra válaszolsz, amit kérdeznek.
De ne úgy add elő a korkülönbséget, mint valami szégyellnivaló dolgot, mert akkor a szüleid is úgy fogják látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!