Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti közölnétek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti közölnétek vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon bejön, és próbáltam is közeledni felé, és úgy is látszott, hogy őt is érdekelheti és tetszik neki a dolog, de közben egy barátnőjétől megtudtam, hogy csak barátként tekint rám. Ez nagyon rosszul esett és bánt is. A kérdés az, hogy ti megmondanátok ettől függetlenül neki, hogy bizonyos ideje szeretitek, és mindent megtennétek érte. Szerintem ez könnyítene a lelkemen, de nem is akarom azt, hogy többet ne beszéljen velem. Ezenkívül, ha megtennétek, akkor személyesen mondanátok meg, vagy leírnátok neki, hogy kevésbé fájjon a válasz?
2012. júl. 27. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szerelmet vallanék neki... bánom azt a napot, mikor nem tettem meg 16 évesen...
2012. júl. 27. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed könnyítene a lelkeden akkor tedd meg. Nem rég én is azért mondtam el egy lánynak akibe sajnos beleszerettem, mert úgy éreztem ezzel nekem könnyebb lesz, nem akartam magamban tartani. Nem bántam meg. Én írásban tudattam vele mert személyesen sajnos már nem tudtunk találkozni, egyébként személyesen szerettem volna.
2012. júl. 27. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem semmiképp ne mond meg neki hogy érzel iránta valamit mert azzal rontanál a kapcsolatotokon

inkább keress másik lányt mert ha elmondod akk nem tud már rádnézni/tekinteni/gondolni szánalom nélkül és te kínosan fogod érezni magad inkább felejtsd el szerintem

remélem segítettem :))

2012. júl. 27. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Húú, nehéz helyzet.

Ha ő csak barátként tekint rád tényleg, akkor ez neked eléggé fog fájni. Ettől függetlenül, én elmondanám neki, mert hiába, hogy lehet rossz lesz neked, és lehet, hogy neki is, mindig jobb az őszinteség. Én legalábbis jobban örülnék, hogy ha valamelyik fiúbarátom belém zúgna, akkor elmondaná.

Igen, lehet, hogy ezzel kockára teszed a barátságotokat, ha ő nem így tekint rád, de ha mindketten akarjátok, akkor helyre lehet hozni.

2012. júl. 27. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!