Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blondegirl16 :) kérdése:

Hogyan érhetném el, hogy megbízzon bennem?

Figyelt kérdés

Előre szólok hosszú lesz de köszi annak aki elolvassa! :D Nos nyáron diákmunkán vagyok egy gyárban. Ott figyeltem fel az egyik pasira, akiről kiderült hogy elég rég óta ott dolgozik és ő már műszakvezető. Tipikusan az a pasi aki minden nőt megkaphatna amolyan "rosszfiú" kinézete van. Nekem nagyon bejön! :) Szemezgettem vele, nézegettük egymást aztán odajött hozzám legnagyobb örömömre és majd elolvadtam! :) Beszélgettünk, sőt egyszer segített is. Mögém állt megfogta mindkét kezem és mondta, hogy ezt így kell csinálni. Teljesen zavarban voltam és remegett a kezem... Sikerült kiderítenem róla hogy 30 éves és 8 éve(!!!) volt az utolsó párkapcsolata, amit nagyon nehéz elhinnem, mert tényleg hihetetlen jó pasi. Aztán megtörtént amiről még álmodni sem mertem: elhívott magához vacsorázni. Természetesen igent mondtam, de köpni nyelni nem tudtam. Fel sem fogtam hogy ez megtörtént. Aznap el is kérte a számom,hogy majd felhív és eljön értem. Így is történt. Felhívott,jött,és elmentünk a lakására. Egy kis lakása van de szépen berendezve. Teljesen meglepődtem,hogy valóban egyedülálló. Vacsiztunk, nagyon finomat főzött csak megjegyzem! :D Haza szeretett volna vinni utána. Mondtam neki,hogy én mást szeretnék. Ennél a pontnál elkezdtem vetkőzni lassan és elkezdtem rámászni. Nem hittem volna hogy eljuthatok vele idáig ezért nem is hagytam ki a lehetőséget,így hát megtörtént, elvette a szüzességem! :) Eleinte nem nagyon szerette volna,zavarban volt de végül végigszeretkeztük az egész éjszakát. Nagyon élveztem vele, és azt sem bántam volna ha ennyire kellek neki. Másnap együtt ébredtünk,hatalmas vigyor volt az arcomon! :D Beszélgettünk minden féléről és szóba került hogy ő és én. Azt mondta,még 16 vagyok és kb minden szembejövő srácba szerelmes leszek(ez nem igaz!), meg azt is,hogy nem olyan jó pasi ő,meg öreg már amit cáfolnék...:) Mint kiderült nagyon szerette azt a lányt akivel az utolsó kapcsolata volt, és nem akar több fájdalmat az életében,mivel így is sok volt neki! :( Viszont látom rajta,hogy jól esik neki,hogy ha velem van és nincs egyedül. Hívott reggel is és jót beszélgettünk. Este ismét találkozok vele, szóval nem tudom még mi lesz. Bízom benne,hogy lehet köztünk valami,én maximálisan szeretném!:( Mondtam neki,hogy fontos nekem és már első látásra nagyon bejött. Ő pedig ilyesmit mondott: Szép vagy, tudnálak szeretni, de félek egy kapcsolattól. Idővel szerintetek megfog tudni bízni bennem?:( Nagyon belé vagyok esve akarom őt!:( Esetleg hogy viselkedjek a mai randin? Tudassam vele, hogy ha velem lesz akkor nem kell tartania újabb fájdalmaktól,vagy még korai? Kérlek segítsetek! Köszönöm annak aki elolvasta! :)

Én 16/L Ő 30/F

2015. júl. 13. 17:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Óóó 30 évesen engem se zavarna jó darabig a korkülönbség, ha egy hamvas 16 éves testet tologathatnék minden este.;))
2015. júl. 14. 14:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar,tologathat nyugodtan jó vele a szex! ;)) Te is tologathatsz 16 éves lányokat,csak rajtad áll szóval hajrá!:D Egyébként én kezdeményeztem,mint leírtam ő haza szeretett volna vinni vacsi után,de nem akartam kihagyni a kínálkozó alkalmat ezért én léptem és megtörtént amit már akkor szerettem volna amikor legelőször megláttam Őt!:)
2015. júl. 14. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:

'Igen erett es imadom ot ...'

Veled ellentetben, aki egy eretlen fruska.

De am milyen munkahely az, ahol 16 eves kislanyokat kb 1 het utan felhiv magahoz a 30 eves muszakvezeto /el tudom kepzelni azt a kvanagy zavart, amiben volt a csavo /nyilvan eredetileg sem micimackot akart nezni/ legfeljebb azon lepodott meg, hogy a kisujjat sem kellett behajlitania maris cuppant a csaj a cerkara.

Ja am meg kicsit tulzasnak erzem a sztorit. /felmerult bennem h kamu/

2015. júl. 15. 20:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésre válaszolj ha van hasznos tanácsod,ha nincs akkor nem kell itt jönni a hülyeségekkel h kamu! :) Csak nem irigy vagy? ;)
2015. júl. 15. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Dehogy vagyok irigy, en is harminc vagyok, konnyen bele tudom kepzelni magam a srac helyebe. Csak akkor hivnek magamhoz /plane 16 eves/ csajt, ha dugni akarok. Es ugyancsak meglepodtem volna, ha ehhez eleg lett volna egy vacsi.

Szoval az aggodalmad felesleges, eleg sokat er egy 30as ferfinak az ami a labad kozott van, foleg ha ezert gyakorlatilag semmit sem kell tennie.

Jol erted, a bizalom irrelevens addig, amig meg nem vonod a nunust tole.

2015. júl. 15. 21:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Hihetetlen,hogy a dugáson van a lényeg! Ő nem akart semmi ilyesmit,én másztam rá leírom még egyszer! :) Összesen négy kapcsolata volt eddig,amiben kettőnél volt szex. Talán ezért lehetett zavarban mert nem annyira tapasztalt vagy nem tudom. Viszont jó volt vele nagyon élveztem.:) Bár azt nem mondta,hogy nem volt alkalmi kapcsolata...:/ Most elvileg együtt vagyunk,mindenki előtt kaptam csókot!:DD Csak úgy nézett a többi pics*!XD
2015. júl. 15. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, elmondtam, en, mint a sracod korabeli ferfi, hogyan latom ezt a dolgot. /nekem joval tobb csajom volt, de epp ezert nem is mozdulnek 16 evesekre/

Ha hiszed ha nem, dugni akart, mar abban a pillanatban, amikor meghivott. Naiv vagy, nagyon fiatal, es butuska is.

Termeszetesen epp emiatt tobbet kepzelsz, a magad kicsinyes, hivalkodo modjan a dologba.

Mondtam, koze sincs a bizalomhoz. Meg azt is mondtam, h noha a ferfi dugni akar, attol meg meglodik ha egyv vacsi utan a 16 eves szuzlany ramaszik

2015. júl. 15. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért bízna benned, ha csak dugásra kellesz neki?
2015. aug. 12. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Az úgy gyönyörű :D 16 éves létedre csak úgy megk*r*ltatod magad.. Egyik ismerősöm 37 férfi egy 19 éves lánnyal van.. Igazából ez szerintem leginkább tőled függ.. ha komolyat akarsz és nem csak fellángolás.. elég sokáig tarthat. Ő talán elég érett egy komoly kapcsolathoz 30évesen. Azon gondolkozz el,hogy te mit akarsz? Mert ha nem komolyat akkor ne játszadozz vele!
2015. nov. 17. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!