Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy korábban megcsalt pasival hoz össze a sors, akkor hogy érhetném el, hogy bennem megbízzon?
semmit
aki bizalmatlan azt hagyni kell.
30+F
Mármint mi mindenre gondolsz? Valami konkrétumra?
Amúgy persze, őszinte embernek gondolom magam, szóval ez alap, csak szeretném, hogy ő is tudja, érezze.
fordítva ültök a wc-n együtt van veled úgy hogy nem bízik benned?úgy vagy együtt vele hogy folyamatosan bizonygatnod kéne?
paff...
4#
Nem vagyunk még együtt. És nem kért még sosem, hogy bizonygassak neki bármit is.
Ez inkább az én "hülyeségem". Nem attól félek, h nem bízik bennem, hanem azt érzem, hogy cakkum-pakk a nőkben nem bízik, baromi nagyot csalódhatott - így érzem.
7#
Én ezt értem, de pont ez az, hogy én kivételnek érzem magam. És szeretném, hogy ezt érezze és tudja a pasi is...
Add a tudtára, éreztesd vele, hogy szereted, és hűséges vagy hozzá. Rengeteg apró dolog van, ami számít, főleg egy olyan embernek, aki egyszer már csalódott.
Sajnos, most már én sem érzem úgy, hogy bíznék bárkiben is...
21F
Jajj a szokásos nyöszörgés, ezzel hálóztak be engem is, és amikor teljesen biztos volt bennem, hogy én őszinte vagyok, meg a többi jó dolog, nem sorolom, fokozatosan egyre bunkóbb lett, de persze előbb kivárta a kötődést.
Ki a frászt érdekel a múltja? Soha többet nem adom a teljes lényem senkinek, mindig az kell, ami nem a miénk egészen, ez a baromi nagy tanulság az életben.
Ha nem bízik, az ő baja, akkor keress olyat, akivel nem eleve bizalmatlan a dolog. Jut eszembe, ő vajon mit bizonyít majd neked? Miért kell már az elején túlbonyolítani mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!