Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a sorsról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a sorsról?

Figyelt kérdés

Létezik, nem létezik?

én azt szeretem gondolni, hogy a saját sorsomat tudom befolyásolni és nincs megírva előre

2014. febr. 3. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden okkal történik... még az is, hogy most írtam neked. :)
2014. febr. 3. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ahol bezáródik egy ajtó, máshol kinyílik egy.
2014. febr. 3. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a sorsban a saját sorsodat nemcsak te befolyásolód, hanem a téged körülvevő emberek, ismerősök, családtagok, stb. gondolj bele, akivel találkozol az utcán vagy a zebrán vagy, csak valaki útba igazit befolyásolja a sorsodat az élet véletlenek sorozatai mindenki abban hisz, amiben akar. De ez nem sokat változtat az igazságon miszerint a sors nincs megírva, mert az egész most történik, akik nem képesek ezzel szembe nézni azok mondják, hogy az élet sorsszerű.
2014. febr. 3. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, tudod befolyásolni a sorsodat: dönthetsz így vagy úgy. De vajon tudjuk, hogy melyik döntés mi mellett és mi ellen szól?

Megírva talán nincs, de én azt hiszem, hogy amikor meghalunk, a lelkünk tovább él, és ennek a léleknek mindig tanulnia kell valamit, hogy magasabb szintre emelkedjen.

Így mindegy mit döntesz, mert a cél a lényeg, és mi földi halandók, erről nem sokat tudhatunk.

Mások mindezt úgy látják, hogy ilyen és olyan úton kell járni, és az Isten majd eldönti, hogy jót cselekedett, vagy rosszat, és hogy hová kerül.

Ha érdekel, olvasd el a Dr. Michael Newton: Lelkünk útja 1-2-3. című könyveit.

2014. febr. 3. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg a titok című filmet a youtube-on. Az erről szól.
2014. febr. 3. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én hiszek a sorsban.Sokszor szkeptikus vagyok,de mindig akarok hinni.Igazából én Istenben hiszek,nem a sorsban.
2014. febr. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!