Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy a párom teljes mértékben megbízzon bennem?!
Sehogy.
Nőben sosem szabad megbízni.
dehogy akarok visszaélni a bizalmával.hihetetlen hogy minden ember már egyből a legrosszabb dologra gondol.
Egyszerűen csak unom hogy nem bízik meg bennem pedig ha ütnének se vinne rá a lélek hogy mással legyek.Fél hogy félrelépek pedig nem fogok mert nagyon szeretem.Nem tudom már mit tegyek.
Én nő vagyok, és sajnos nagyon féltékeny típus, úgyhogy leírom, hogy engem mi szokott megnyugtatni, hátha nem különbözik annyira a két nem számára:
-ha tényleg szereted és tetszik neked, ezt fejezd is ki, tettekben meg szavakban egyaránt
-exekről soha semmit, hacsak nem merül fel konkrétan a téma, vagy ő kérdezi
-ha vannak férfi ismerőseid, akikkel félreérthető a közvetlenség, érdemes visszafogni; ha amúgy is öleléssel/puszival köszöntök, az oké, de amúgy nem kell dédelgetni egymást
-következetesség
-idő. egy idő múlva minden félelme kifut majd, ha látja, hogy nincs alapja és nem igazolódtak be. tudom, hogy ez kiakasztó és dönthetsz úgy, hogy ez neked túl sok, de előbb-utóbb biztosan megnyugszik
19/L
Valamelyik nap beszélgettünk a kedvesemmel ilyenről.
Először is. Van egy határ! Ha ő olyan tipus nem tudsz mit csinálni. Megfelelési kényszered ne alakuljon ki. Priváld nyugodtan higgadtan elmesélni neki a dolgokat. Miért téved például.
Kell magán élet az nem élet ha lefátyolozva kell járnod és másodpercre el kell számolnod mindennel.
Az elöző kapcsolatában állandó volt a gyanakvás. Sajnos vagy inkább nem szereti a logikus gondolatokat történeteket. Szeret a dolgok mögé látni. Ha elveszti a bazalmát az ember nagyon nehéz visszeszerezni. Utána járt jár dolgoknak és összerakja a mozaikokat. Beteges? Nem tartom annak ha nincs félnivaló!
Mondta és érzem is hogy velem más.
Ha szolok tanulok inkább ne keressen akkor tanulok kikapcsolok. A suli eléjött látta hogy egy pasi megpuszil váltottunk pár szót. Elmondtam hogy ex. Na innen indult a beszélgetés. Öszintén? Tartottam mi lesz. De semmi. Azt hiszem tiszta helyzetek kellenek. Mi megbeszéltük mi lehetséges. Van magánéletünk. Picit nem egyszerű kapcsolat.
Tudjuk bármi van őszintén elmondja a másik.
Tehát bizalom van!
Tegyük fel tiszta vagy. Akkor ha nem tud megbizni benned ennek ellenére meg akkor se ha ugy teszel ahogy az elején irtam,
szenvedni fogsz. Ennek szakitás lesz a vége. Hogy lesz e változás az ő belátásán fog mulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!