Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? El fog ez múlni?
Párommal 10hónapja vagyunk együtt. 3hónapja együtt is lakunk.
Vitáink mindig is voltak, olykor lazábbak, máskor durvábbak.
Már a kapcsolatunk elején is nehéz volt, de kitartottunkm, mert szeretjük egymást nagyon.
néhány napja azonban nem tudom mi van bennem.
3napja volt egy elég kemény veszekedésünk, és igaz én is bántottam, de nekem nagyon rosszul estek a szavai.
Ráadásul a szüleim is hallották lent... aznap meg is kaptam apámtól, hogy a párom olyan amilyen, elhordta mindennek.
Azóta ez benne van a fejemben és teljesen összezavarodtam.
Imádtam a práomat, komolyan néhány napja még szívesen voltam vele...de most...
húzom magam tőle, nem akarok a közelében lenni, enm ölelem meg, nem tudom akarom-e Őt...
S bár megbeszéltük azóta a problémát, bennem valami megváltozott... haragszom rá, már nem találom olyan vonzónak...nem tudom mit érzek...
Mit tegyek? Mi lett velem?
A fellángolást teljesen kizárom, mivel sok mindent megéltünk már együtt (ezidő alatt is) és sosem hagytuk el egymást.
És pár napja komolyan semmi bajom nem volt, bújtam hozzá, hiányzott, vágytam rá...
Most meg, egyszerűen nem tudom,...zavar a jelenléte, mindenért belekötök, idegesít ha beszól nekem, és csak a sérelmeimre meg aspám szavaira tudok gondolni.
Nem kívánom, nem akarom hogy megöleljen...egyáltalán: nem tudom mit érzek iránta.
Lehet hogy egy veszekedés ennyire megsértett ????
MERT A SZERELEM ENNYITŐL NEM MŰLIK EL, AKKOR MIVAN MOST VELEM? :(
2nap mulva mennenk nyaralni,de mar oda sem akarok menni.
Pedig1hete,amikor megkerdezte hogy van.e kedvem kettesbem nyaralni,majd kiugrottam a borombol oromombem...annyira vagytam nyaralni,de mar aztsem akaro..
Par napja meg a szulinapi ajandekat szerveztem.
.tok nagy or9m.el,hogy meglepem...es barmennyit rakoltenek...de most nem tudom hogy koltsek.e .... Sajnalom a penzt... Mert ugyerzem ennyit nem er mar...
Fogalmam sincs mi lett velem.
A multheten meg en sirtam hogy szexeljunk tobbet...most nem akarom hogy hozzam erjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!