Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért érzek csomót a fülemen?...

Miért érzek csomót a fülemen? El fog múlni?

Figyelt kérdés
Hétfön kilövettem a fülem,ugyanoda,ahol kb. 4-5 éve beforrt a lyuk.Most ugye péntek van,tudom,hogy nem gyógyult még be a seb,de fura csomót érzek a fülbevaló körül és felett is.

2012. nov. 16. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, vedd ki a fülbevalót pár napra, lehet, hogy érzékeny vagy rá. Orvosi fémből van?
2012. nov. 16. 18:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem vehetem ki,mert most csinálták,és elvileg nem szabad.Amúgy ezüstből van,és teljesen sterilen is rakták bele,és alkohollal minden nap 3x bekenem.
2012. nov. 16. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mi lehet a baj, lehet, hogy egy fül-orr gégész vagy azon a helyen, ahol szúrták többet tudnak segíteni. :(
2012. nov. 16. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs vele!! Akinek volt/van fülbevalója annak mindig lesz ott egy kis csomó.
2012. nov. 17. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
nem gond, nekem is szokott lenni, néha csak egy-két, máskor meg több hónapig! :/ :)
2012. nov. 17. 18:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Az sem baj,hogy nagyon fáj?
2012. nov. 17. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. háát nem tudom, akkor jó lenne megnézetni azért :/ nekem sosem fájt, csak éreztem ha odanyúltam (egész pici csomó amúgy)
2012. nov. 17. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Még elég friss ahhoz hogy teljesen elmúljon a fájdalom.
2012. nov. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!