Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek volt már h kikosarazta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már h kikosaraztatok v hanyagoltatok egy fiút és mikor sikerült leépíteni akkor döbbentetek rá h ő volt az igazi?

Figyelt kérdés
mert velem most ez van, állandóan rá gondolok a régi viberes meg skypeos beszélgetéseinket olvasom és hiányzik és utálom magam. tesóm vigasztal h millió hal van a tengerben meg h idővel elfelejtem de most érzem csak h nem mert ő volt az igazi. kérdezte mármint tesóm h ha ennyire fontos mért hagytam elmenni és nem tok mit felelni, hülye voltam én sem értem mért :( szeretném visszacsinálni elmondani mit érzek de még márciusban volt utolsó, azóta egyszer írtam rá és válaszolt meg köszönt de már másként hidegen, azóta már tuti van barátnője :( egész nap xar a kedvem, tegnap is vele álmodtam és mikor ébredtem már kikelni nem volt erőm
2015. jún. 22. 17:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%

az a baj,hogy nem csak ott hagytad,hanem konkrétan leépítetted: az önbizalmát,az érzelmeit, azt ahogy gondolkodott rólad, meg úgy mindent ami összekötött valaha is vele

egy lelkinyomorék vagy és megérdemled,hogy szenvedj.

2015. jún. 22. 17:59
 2/18 A kérdező kommentje:
kösz :/
2015. jún. 22. 18:08
 3/18 A kérdező kommentje:
akkor még nem éreztem mennyire fontos lett, a leépítést arra értem hogy csak barátként néztem rá és azt akartam csak dumáljunk randi nélkül, de nem bunkóztam vele nem voltam durva, nem úgy leépítés
2015. jún. 22. 18:12
 4/18 A kérdező kommentje:
még annyi, amikor még keresett meg randira hívott volna, minden este beszéltünk és már akkor is vártam h bejelentkezzen, csak másként néztem rá, nem gondoltam h ennyire hiányozni fog. szal kérlek normális választ, hidd el így is tépem magam eléggé és már nagyon bánom, nem kell még pluszba sarazni is mert tudom h hülye voltam. lelkinyomorék meg csak leszek mert már tavasz óta ez megy, szeretném tudni ha más is élt már át ilyet, újra kaptak esélyt vagy sose bocsájtott meg nekik a fiú :(
2015. jún. 22. 18:34
 5/18 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

akkor nem tetszett, azért utasítottad vissza? vagy azért nem volt közömbös neked?

2015. jún. 22. 18:37
 6/18 anonim ***** válasza:

hogyne, véletlenül sem arról van szó, hogy jelnleg nincs a láthatáron másik hapsi, aki elütné az idődet, amikor meg leépítetted a srácot, épp volt egy másik, aki kategóriákkal jobb volt, de nem jött össze.

a kérdés az, hogy mennyire van ezzel tisztában a srác, akit leépítettél. a férfiak nehezen felejtik az olyan típusú kikosarazásokat, amikor világos számokra, hogy egy másik haspi van a képben.

2015. jún. 22. 18:44
 7/18 A kérdező kommentje:
19 és volt ami tetszett már akkor is, külső belső
2015. jún. 22. 19:00
 8/18 A kérdező kommentje:
lenne láthatáron mert mással is beszélek és van aki nyomul, nem unatkozásból szeretnék újra vele. Tetszeni meg átlagos fiú, de nem az ecsethajúak meg feszítők vagy tökéleteseket keresek, épp ez az h akkor amikor még beszéltünk én csak barátként néztem rá mert eleve nem kerestem új kapcsolatot, nem volt másik hapsi amit mondasz, lehetett volna de nem ezért. hetekre rá miután utoljára írt jöttem rá h mért van egyre xarabb kedvem :(
2015. jún. 22. 19:11
 9/18 A kérdező kommentje:
amúgy h = hogy, felvettem szótárba és már nem jelez be rá, rossz szokás tudom
2015. jún. 22. 19:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert: Ha kosarat kapsz, annak oka van. Az ok pedig, hogy A) nem nézel ki elég jól; B) nem vagy elég pénzes.

Mindét lehetőség változhat és ebben az esetben a nőstény meggondolja magát, de ha ilyen helyzetbe kerülsz alázd meg rendesen és nehogy összegyere vele. Legyen tartásod.

2015. jún. 22. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!