Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm azt mondja hogy?
Ha te írtad azt a másik kérdést hogy ott aludt nála valami pasi ...blabla bla... akkor arra már válaszoltam.
Kár a gőzért szerintem attól hogy neked ő az igazi, még esélyes hogy neki nem te vagy az igazi. Sorry de ez a kőkemény valóság :(
Főleg ha ilyeneket mond amit írtál...szakítás gyanús, csak nem akarja hogy váratlanul érjen a dolog.
azt a pasis dolgot nagyon szuperül megbeszéltük. és tudod mikor rád néz és néha látod benne azt a valamit amit szerelmes nézésnek hívunk. ezért nem bírom leírni. nem tudom miért rakom fel ide a kérdést amúgy... talán egyszer valaki azt írja h minden rendben lesz. úgysem tud rólunk senki semmit és hát a sztorik alapján meg így én is azt mondanám.. de talán.. ha van ilyen .. akkor miután haza jön és meglátom és ő engem, újra megcsillan valami és mikor megcsókoljuk egymást újra tudjuk majd hogy egymásnak vagyunk teremtve.
Köszi a válaszokat am.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!