Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan, hogy egy beteljesületlen szerelem miatt képtelenek voltatok randizni?
Nagyon szeretjük egymást egy sráccal, viszont nem vagyunk együtt. (Ennek rengeteg oka van,viszont nem szeretném leírni,mert akkor egy teljesen más téma irányába menne el a kérdés értelmezése.)
A lényeg, hogy csak 3 havonta tudunk találkozni, bár telefonon, vagy interneten nap mint nap beszélünk.
Annak ellenére, hogy csak így tudjuk fenntartani a "kapcsolatot", én nagyon szerelmes vagyok belé.
Mivel mindketten tudjuk, hogy nem lehetünk együtt rendesen, ezért néha arra a döntésre jutok,hogy tovább kellene már lépnem,hiszen lassan egy éve megy így ez az egész.
Mára is meg volt beszélve egy másik sráccal találkozó, de egyszerűen nem tudok senkire sem gondolni, nem akarom hogy más hozzám érjen,vagy megcsókoljon rajta kívül, és ezért le is mondtam a randit. Ez már nem az első ilyen eset.
Mi a teendő ilyen helyzetben?
20L
Volt ilyen. Zárd le a kommunikációt a régi fazonnal is, és az újjal is. Egyik se tudjon többet elérni. És addig ne kezdj senkivel mig lelkileg egy kicsit jobban össze nem szeded magad.
A régi fazont semmilyen kommunikációscsatornán ne engedd a közeledbe, mert nem szeret, csak használ és nem is érdekli őt a te érzelmeid. Ha érdekelné teljesen másképpen tenné a dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!