Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beteljesületlen marad vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteljesületlen marad vagy lehet változtatni? Tanácstalan vagyok. Tapasztalatokat és bölcs válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
Egy lánnyal kapcsolatban egyszereüen bizonytalan vagyok. Már több mint egy éve volt a megismerkedésünk és már az elsö pillanatban éreztem hogy ö az. Sokat talalkoztunk azóta de mégsem értjük meg egymást. Volt összeveszês, békülés, csók, ölelkezések. Az tény hogy ö is szerelmes és én is. De valahogy nem jöttünk össze sohasem. Legtöbbször én mondtam neki hogy nincs értelme mert csak szenvedes de valahol mindig találkoztunk, egymásra találtunk. Most ott tartunk hogy ö zárta le az egészet de hozzátette hogy szeret. Kapcsolatunkat meg akarja szüntetni mert hogy így könnyebb neki. ö engem hibaztat hogy sohasem léptem konkrétan, amibe lehet igazság. De mivan ha mar csak a gondolatba vagyunk szerelmesek. Egy beteljesületlen szerelem ez amit vagy elrontana egy beteljesülés vagy pedig szép és jó lenne minden?

2012. szept. 7. 00:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat ez kimaradt : F
2012. szept. 7. 00:41
 2/4 anonim válasza:
Mind2en töketlenek voltatok..ennyi.Kár erőltetni a dolgot.Egymást hibáztatjátok csak,ennek semmi értelme,ha ő lett volna az igazi,most nem itt tartanátok.Keress mást!Egyébként hány évesek vagytok ha szabad megkérdeznem?
2012. szept. 7. 02:42
 3/4 A kérdező kommentje:
lehet igazad van , 18
2012. szept. 7. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egymást hibáztatjátok akkor annak annyi. Feladtátok és keresitek a bűnbakot. Nem kell rögrön a megismerkedés pillanatában összejönni de egy év kicsit sok. Ha ő meg akarja szüntetni a kapcsolatot az elég egyértelmű. Keress mást.
2012. szept. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!