Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy beteljesületlen szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy beteljesületlen szerelem lenne?

Figyelt kérdés

Kb 4 éve nagyon oda vagyok egy fiúért és úgy tűnt ő se közömbös irántam, de valahogy sosem jutottunk el odaáig, hogy akármi is legyen közöttünk.. egy iskolába jártunk minden nap láttam így nem volt könnyű.. voltak kapcsolataim a 4 év alatt de ahogy vége lett mindig visszajött a képbe megint elkezdünk beszélgetni közeledni egymáshoz, aztán megint semmi.. lassan 2 éve van barátom, igaz ősszel volt 1 hónap szünet mert úgy volt szakítottunk de később megint összejöttünk.. akkor találkoztam megint a fiúval és akkor nagyon közel kerültünk egymáshoz mint még soha.. ölelgetett puszilgatott nagyon boldog voltam, pár napra rá meg azt mondta neki nem kell kapcsolat.. én egyszerűen nem értem ezt a se veled se nélküled dolgot.. és az a legrosszabb, hogy nem rég véletlenül összefutottunk és azóta megint sokat gondolok rá, pedig van barátom és szeretem!! de egyszerűen nem tudom túltenni magam azon a fiún.. vélemény?:(

19/L

2014. febr. 23. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
akkor részéről mégsem akkora a vonzalom, ahogy gondolod
2014. febr. 23. 18:52
 2/2 Eszter121 válasza:
Szia. Olvasva a levelet csak az a probléma, pont az amit írtál, hogy csak elkezditek mindig de nem zárjátok le a kapcsolatot. El kell dönteni mindkettőtöknek főleg neked, hogy mit akarsz, ha meg akarod ismerni akkor kezd el, és folytasd míg ki nem derül hogy lehet valami belőle, ha pedig nem megy akkor köszönjetek el egymástól. Ha nem zárjátok le a kapcsolatotokat sosem lesz vége a huza vonának. Ha meg szereted azt akivel együtt vagy, és mégis nyitott vagy arra a fiura még, akkor légy őszinte a pároddal, mert most épp hazudsz neki a háta mögött.
2014. jún. 13. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!