Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel magasabb tőled a párod? Van köztetek olyan, akiknél esetleg a nő a magasabb?
Én hordok magassarkút, miért ne? Szeretem és a férjemnek is tetszik rajtam.
14-es voltam.
Miért ne hordhatna valaki napi szinten magassarkút?
18-20cm lehet köztünk
7 centivel magasabb. Én 185 centi vagyok nőként, ő 192.
Éppen tudok kisebb sarkút hordani mellette. De van egy 7 centis sarokkal lévő igazi magassarkúm, imádja ha felveszem, mert nagyon nőies és olyankor nem zavar az 1-2 centi plusz mínusz. Sajna a balerinákon kívül az összes nőies cipőnek van egy legalább 3 centis sarka. (és a balerina cipőktől már fáj a lábam, térdem és derekam, mert semmi tartásuk)
Van barátnőm, aki 4-5 centivel magasabb a vőlegényénél, de valahogy ez sose tűnik fel senkinek elsőre olyan kisugárzása van a srácnak vagy nem tudom.
170-180 centi közötti barátnőknél általában vagy egymagasak vagy a csaj picivel kisebb.
170 alatt nem ritka a 20 centi különbség. Olyan zsiráf, mint én pedig nincs a baráti körben :D De húgom is 183, neki 185 centi magas a barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!