Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel magasabb a barátotok (barátnőtök) nálatok?
Figyelt kérdés
szal mekkora magasság különbség van köztetek? nemet, és kort is kérek szépen
Előre is köszönöm
2009. aug. 12. 15:20
3/20 anonim válasza:
Nekem a barátnőm 155-158cm én 174 vagyok ugy-hogy kb:12-16 cm körül
5/20 anonim válasza:
kb 20 centivel :)
én 15(L), ő 17(F)
6/20 anonim válasza:
Olyan 20-22cm-rel magasabb a párom. Az utolsónak üzenem, hogy vagy nem tud számolni, vagy elírt valamit :)
L/20
7/20 anonim válasza:
Vagyis nem az utolsónak, hanem a 15:25ösnek:)! Ugyanis amíg írtam, addig már írtak még ketten :)
8/20 anonim válasza:
az a pár cm különbség mit sem számít :D
lényeg (Szeressük egymást) :D
9/20 anonim válasza:
Én lány 170, párom 198. Amúgy egyáltalán nem zavaró, én szeretem, biztonság érzetet ad az egész ember :)
21évesek vagyunk
10/20 anonim válasza:
kb 5 centi. én 177cm, ő kb 180-182 cm
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!