Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nők véleményére lennék kíváncsi?
Öhmm, arról van szó, hogy mennyire szeretitek/szeretnétek/viselitek el/viselnétek, ha a pasitok ilyen extra törődő olyankor? Tehát, hogy megmoshatná-e a hajatokat, kilakkozhatja-e a körmeiteket (nem bénán), segíthet a szőrtelenítésben stb? :D
Nem mindig, csak olykor, ha akarná...megengednétek-e? Az életben én azt tapasztaltam, hogy kifejezetten örülnek neki a nők, mármint akik eddig voltak nekem, de érdekelne, van-e ellenvélemény is?!
Nekem a hajamat melírozta be a párom. Mondjuk végigkáromkodta, és aki kitalálta, azt oda kívánta közben, ahová gondoljátok... :D De megtette, mert megkértem. Fordítva... nem tudom. Őszintén mondom. Ha olyan a kapcsolat, akkor néhanapján persze, lakkozzon, szedje ki a szemöldököm (na, erre nagyon nem sikerült rávennem, pedig ezért mit nem adnék...). De ne állandóan.
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!