Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blogbejegyzés miatt szakított a barátnőm. Lányok véleményére lennék kíváncsi?
Figyelt kérdés
Tegnap írtam egy bejegyzést a blogomban, ahol kifejtettem a véleményemet a megcsalás jelenségével kapcsolatban. A barátnőm szakított velem, mivel nem akar olyan emberrel lenni aki "majd úgy is megcsalja" és aki szerint ez nem bűn. Nem érti meg, hogy attól még hogy ez a véleményem, nem csalnám meg. A járdára kakilni se bűn, mégse csinálom. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek igazságos ez így? A cikket itt lehet elolvasni: [link] 2013. dec. 11. 17:57
2/12 A kérdező kommentje:
Tök jó neked hogy két perc alatt el tudsz olvasni és értelmezni egy két oldalas szöveget!
2013. dec. 11. 18:01
3/12 anonim válasza:
"az emberek többségének a veleszületett fajfenntartási ösztöneinél fogva szüksége van a változatos szexre."
"van az, hogy idegen nők láttán is beindul a fantázia és testünk erre úgy reagál, hogy vérrel telíti meg a péniszt és a klitoriszt, ezzel is jelezve, hogy készen áll a párzásra."
Utóbbiból azért hagytam ki a nőt, mert ez így a lényeg.
Ezektől a mondatoktól is megijedhetett.
5/12 A kérdező kommentje:
Ez most olyan, mintha a gyilkosok természetét vizsgálnám és írnék róla, aztán azt mondanák hogy gyilkos vagyok\leszek.
2013. dec. 11. 18:09
6/12 anonim válasza:
Nem, az a véleményem, ami neked. Egyáltalán nem érzem indokoltnak, hogy ezért szakított veled. Beszéld meg vele, nem hinném, hogy menthetetlen lenne a helyzet.
Amúgy meg az írásodhoz gratula!:)
7/12 anonim válasza:
Soraidat olvasva egy intelligens,széles látókörű,gondolkodó fiatal srác képe rajzolódott ki előttem,aki szerintem semmi olyan bántó konkrétumot nem írt le,ami szakításra adott volna okott.Szóval a csajnak ez csak egy ürügyet szolgáltatott,egyébként is megtette volna véleményem szerint,ez a bejegyzés meg pont kapóra jött neki.
8/12 A kérdező kommentje:
7/7 @ Lehet, mivel voltak más problémák is mostanában, de akkor meg nem értem miért mondja hogy szeret, még szakítás közben is... Nem azért de ha én szeretek valakit akkor nem szakítok vele. Főleg nem azért, mert őszíntén elmondta vagy leírta a véleményét valahova.
2013. dec. 11. 18:25
9/12 A kérdező kommentje:
Vagy ez csak ugyanolyan szöveg, mint a: "Te jobbat érdemelsz."?
2013. dec. 11. 18:26
10/12 anonim válasza:
Az én pasim is azt mondta, hogy szeret, még is dobott. Kellett a barátnődnek egy ürügy, amivel szakíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!