Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blogbejegyzés miatt szakított a barátnőm. Lányok véleményére lennék kíváncsi?
Megmondom én neked, mivel lehetett baja, nekem legalábbis ezzel lenne.
"Egyéni véleményem szerint egy párkapcsolatban mindaddig nem lenne szabad bűnökről beszélni, amíg egy viszony nem tartós romantikus kapcsolatot jelent – ezzel becsapva a jelenlegi partnerünket – hanem csupán emberi vágyaink beteljesülését és szeretett társunk mellett egyéb e világi örömök keresését."
Ahogy írod is, ez a saját véleményedet tükrözi. Lefordítva, te nem tartod elítélendőnek azt, ha egy párkapcsolatban levő ember, csak az újdonság varázsa, és az ezzel járó örömök kedvéért egyszer-kétszer félrekufircol. Tipikusan az az eset, amikor a férfi azt mondja majd a nőnek "az nem jelentett nekem semmit, téged szeretlek". És ezt egy nem hasonlóan nyitott gondolkodású nő, aki ugyanúgy félre fog menni - nem érti, mert nem tudja így értelmezni. A nő ilyenkor azt gondolja: HA engem szeret és az a másik nem jelentett neki semmit, akkor miért nem tudta megállni? Hát ennyit ér a szerelme? Én legalábbis tuti ezt gondolnám. És ilyenkor a nő nehezen tudja elképzelni, hogy az ilyen véleménnyel rendelkező férfi adott esetben nem fog titokban mégis félremenni.
Egyébként: ha a barátnőd menne el alkalmi szexre egy pasival, aki iránt lelkileg nem érez semmit, de beindítja, akkor te mit éreznél és gondolnál? Nem éreznéd azt, hogy megcsalt és vétett ellened? A bűnt ugyanis úgy is lehet definiálni, mint vétség valakivel szemben, amely lehet érzelmi szinten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!