Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nők véleményére lennék kíváncsi?
Figyelt kérdés
Öhmm, arról van szó, hogy mennyire szeretitek/szeretnétek/viselitek el/viselnétek, ha a pasitok ilyen extra törődő olyankor? Tehát, hogy megmoshatná-e a hajatokat, kilakkozhatja-e a körmeiteket (nem bénán), segíthet a szőrtelenítésben stb? :D
Nem mindig, csak olykor, ha akarná...megengednétek-e? Az életben én azt tapasztaltam, hogy kifejezetten örülnek neki a nők, mármint akik eddig voltak nekem, de érdekelne, van-e ellenvélemény is?!
Őszintén?Én nem bírnám elviselni:D Ez szerintem egy olyan privát szféra ahol egy pasinak semmi keresnivalója nincs. Max. a végeredményt láthatja, a többit nem:D
2015. jún. 15. 13:06
2/13 anonim válasza:
Ha elkezdené lakkozni a körmömet,nem tudnék rá férfiként tekinteni utána :)
2015. jún. 15. 13:09
3/13 Mumusan válasza:
Nekem már lakkozta a lábamat a párom. Sokkal kényelmesebb. Szerintem nem gond ha ritkán megmossa a hajam vagy legyantázza a lábam... Jólesik a törődés, ha nincs túlzásban.
2015. jún. 15. 13:25
4/13 anonim válasza:
Ha szeretné majd a jövőbeni pasim,talán engedném. Mondjuk a gyantázástól kicsit idegenkednék, utálnám ha előtte látna,de a többi simán jöhetne!
18L
2015. jún. 15. 13:35
5/13 anonim válasza:
'-esel egyetértek nekem ne lekkozzon és ne szőrtelenítsen, az az én dolgom.
2015. jún. 15. 13:53
6/13 anonim válasza:
Nem igazán szeretnék ilyen férfivel lenni. Úgy legyen törődő, ahogy egy férfihez illik, ne úgy, mint valami önjelölt kozmetikus.
2015. jún. 15. 14:15
7/13 anonim válasza:
nem engedném. nem szeretem az extratörődést. volt egy férfi, akivel csak ismerkedtünk, de megőrjített az ilyesmikkel: nem hagyta, hogy magamnak kavarjam el a cukrot a teámban, magam után mossam el a csészém, egyedül vegyem fel a csizmám...hajmosásban segédkezés, körömfestés még idegesítőbb lenne
2015. jún. 15. 14:56
8/13 anonim válasza:
A férjem néha megmossa a hajam, azt szeretem. :)
Azt nem szeretném, hogy a körmömet lakkozza, mert mellé keni, az epilálást is inkább magam csinálom, mert elég érzékeny a bőröm és én érzem, hogy csináljam.
2015. jún. 15. 15:00
9/13 anonim válasza:
Hú de búzás! Pedig sok hülyeséget megcsináltatott velem az asszony, amikor fiatal pár voltunk (pl.nyomkodjam ki a patanásait, de utáltam), de hogy én festegessem a körmét? Meg szörtelenítsem? Persze, ha egészséges és nincs eltörve a keze, akkor oké. De így, nekem elég férfiatlan. 42F
2015. jún. 15. 16:18
10/13 anonim válasza:
Ez a pattanásnyomkodás nekem is a rémálmom. Nem tudom, miért szeretik egyesek. Férfiak is!
Nem tudom, mi a jó abban, hogy kifröccsentjük egymás gennyét. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!