Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek egy olyan kapcsolatban, melyben a szerelem (kölcsönösen) egy élet végéig is eltarthat?
Ha igen/nem indokoljatok hogy miért ill. kort/nemet írjatok.
Akár személyes példát is írhattok.
Én azt vallom, hogy a rózsaszín ködös szerelem nem tart sokáig (vagy átalakul puszta szeretetté, vagy kihűl, mint a radiátor májusban).
Ha alapvetően szeretetből (barátság, jó ismerősi viszony stb) indul a kapcsolat, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel maradnak együtt a párok, hiszen a "lángolós" időszak elmúltával sincs hiányérzetük, nem "kerültek lejjebb", mint a kapcsolatuk elején voltak.
megpróbálom érthetően elmagyarázni. Figyelem, nem mindenkire érvényes!!!!!!!!!
Legyen egy ember átlagkedve 5. Meglát valakit, beleszeret, összejönnek, happy. A Kedvük felugrik 10-re. Tobzódnak a boldogságban, együtt mindent elérhetnek, hallelujja. Aztán eltelik egy bizonyos idő, és fakul a dolog. A kedvük visszaesik átlagosan mondjuk 6-ra, esetleg 7-re. Elég nekik? Nem, hiszen együtt az elejétől 10-esek voltak. Hiányérzetük lehet ez miatt. Akár szakíthatnak is.
Másik példa: a pár ismerte egymást azelőtt. Egy jól működő ismerősi, esetleg baráti kapcsolatból építkeznek. A 10-es szintet soha nem fogják elérni, de tartósan, hosszú távon szerethetik egymást. Stabil, harmonikus kapcsolat az övék. Nem lángol, nem rózsaszín, de szerelem.
Persze hogy hiszek benne. Különben nem mentem volna feleségül hozzá:) Mindketten úgy érezzük lelki társak vagyunk, szeretjük egymást, és egyben barátok is vagyunk, valamint a szexuális életünk is tökéletes. Egyikünk se volt se szerelmes, se boldog amíg nem ismertük egymást.
29 éves vagyok, Ő 26. Picit több mint 5 éve vagyunk együtt.
Az egyik haverja (aki a tanúja volt az esküvőnkön) mondta egyszer, hogy meg sem kérdezi boldogok vagyunk e, mert látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!