Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval.20 éves lány vagyok.beleszerettem egy fiú barátomba akivel jóban voltunk,bírtuk egymást meg minden...nem vagyok ronda,már jó pár érdeklődőm volt.a lényeg hogy kikosarazott.azt mondta nagyok kedvel de nem úgy.az érzéseit nem tudja megindokolni.akkor a külsőmmel lehet mégis a baja? Vagy van olyan hogy szimplán semmit nem érez pedig jól elbeszélgetünk.2015. jún. 7. 20:23
1/7 anonim válasza:
Lehet csak nem akarja eldobni a barátságot, öltözz fel szexin és próbáld meg elcsábítani.
2/7 anonim válasza:
Tehát eddig barát zónában tartottad, de most már jó lenne. Mire számítottál?
3/7 anonim válasza:
Hiába öltözne szexin egy érzés hiányzik a vonzalom,csak barátkozni vagy jó neki,többre nem.
4/7 anonim válasza:
Nem érzi azt,ami kéne....sajnos van ilyen.Nekem életem egyik legnagyobb csalódása volt,mikor ezzel a szöveggel utasítottak el azután,hogy tök jól elvoltunk,és történtek dolgok is köztünk.Persze az érzéseket nem lehet kierőszakolni,muszáj lesz beletörődnöd abba,amit mondott neked ez az illető.
5/7 anonim válasza:
Nekem is van lány barátom. én tudom, hogy barátnak nagyon jó lehetek, ezt bizonyítja az a sok év, én is nagyonnagyon jó barátnak tartom, de ismerem őt, és magamat is. egy kapcsolatban nem tudnám neki megadni azt, amit megérdemel. Ezen semmi nem változtatna, még egy szexi ruha sem.
6/7 anonim válasza:
Ennek semmi köze a külsőhöz. Rengeteg lány/nő van, akiket szépnek találok, kedvelem is őket, de nem vagyok beléjük szerelmes, nem is akarnék tőlük semmit. Nyilván neked is vannak olyan fiúismerőseid, akikkel épp ugyan így vagy.
Egyszerűen egyoldalúak az érzéseid, ez sajnálatos, de nem tudsz mit tenni ellene.
7/7 anonim válasza:
Igen. Lehetséges. Az elején lett volna lehetőséged. - Talán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!