Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha gyereked lesz egyszer,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gyereked lesz egyszer, engedni fogod nekik ezeket a mai sablonos swag/yolo/hypster és társai stílusokat, amit megannyi ember képvisel?

Figyelt kérdés
Elég irritáló, nulla egyéniség, csak tömeg"kultúra" dívik. Manapság már mindenki ecsethajú, a lányok is egy kaptafára "készülnek". Ha gyerekem lesz, minden ilyen idiótaságot meg fogok tiltani neki, az biztos!
2015. máj. 29. 23:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogom neki engedni. Majd kinövi. De ha nem, az se baj. Próbálkozzon, találja csak meg nyugodtan, mi illik hozzá, ne a saját szottyadt faterjára (=rám) hallgasson stílus terén.
2015. máj. 29. 23:47
 12/18 PearlDiver ***** válasza:
100%
Ha gyerekem lesz, jó példát igyekszem majd neki mutatni, értékteremtő környezetben nevelni, közösségi emberré formálni, miközben inspiráló támpontokat adok neki a valódi, tartalmas személyiségfejlődéshez. Ha mindezt átgondoltan, okosan előkészítettem és felneveltem, onnantól már rajta múlik, mit csinál. Tapasztalatot mindenkinek kell szereznie, nem feltétlenül csak konszolidált békés módon.
2015. máj. 29. 23:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

És hány éves koráig öltöztessem én és vásároljam a ruháit? 20, 40, 70?:D Akkor majd a protézisét is én választhatom ki:D Meg szerintem meddig lehet kontrollálni ilyen szinten a gyereked, mert egy idő után olyat mond neked erre, amit nem teszel az ablakba:D

Ha nem akar 80 piercinget az arcába engedni fogom neki, mert egyszer majd kinövi és akkor majd pár év múlva húzhatom az agyát a tinikori képeivel:D

Amúgy egy idő után nagyjából mindenki konszolidálódik és elkezd egyformán öltözködni. Ha olyan munkakörben helyezkedik el, ahol öltönyben kell lennie az miben más?

2015. máj. 29. 23:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Na ez meg a másik: a 25 (35, 45, ...) felettiek is mind egy kaptafára készülnek, pedig minimális köztük a swag, jó ló ,hipszter és társai.
2015. máj. 29. 23:57
 15/18 anonim ***** válasza:
12-nek igaza van. Én is így tenném, mert a szüleim is így neveltek. A legjobb dolog, ha az ember megad minden érzelmi és lelki támogatás a gyerekének és megpróbálja felkészíteni a jövőre. Amúgy ezek a swag, yolo meg egyéb stílus csak egy önkifejezési forma. Tinik körében a legfőbb dolog a hova tartozás és az én tudat kialakítása. Ha a gyerekemnek ez kell akkor had legyen én meg majd jót mosolygok magamban és nosztalgiázok a saját fiatal korom bohókás dolgain. :)
2015. máj. 29. 23:59
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

nem tiltanék én semmit,csak ha haza jönne mondjuk hypsterként tudná miért kapta két oldalról a szájbaverést

de a gondolat hogy gyerekem van,félelmetesebb mint hogy swag yolo,vagy hypster egyenlőre.

2015. máj. 30. 00:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Engedni fogom, hogy úgy öltözzön, ahogy akar. De meg is fogom tanítani neki, hogy nem a ruha számít és ne foglalkozzon túl sokat a külsőségekkel.

Sokszor elgondolkozom egy-egy embert megnézve, hogy vajon mennyi időt fordíthat nap mint nap az outfitjére? Mire megvan a beállított haj, a tökéletes smink, megfelelő ruhák. Ráadásul ezt mind meg is kell vásárolni, az is rengeteg idő és pénz.

Ez egyébként nem csak a fent írtakra igaz, ha megnézek egy goth vagy steampunk stílusú emberkét, ott is rögtön ez az első gondolatom.

Nem kellene annyit foglalkozni a külsővel...

2015. máj. 30. 10:19
 18/18 anonim válasza:
Nem tiltom hogy stílust kovessen, de ha ilyen swag/plazapicaszeretne lenni, akkor meg lesz ráncigálva.
2015. máj. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!