Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyereked lesz egyszer, engedni fogod nekik ezeket a mai sablonos swag/yolo/hypster és társai stílusokat, amit megannyi ember képvisel?
És hány éves koráig öltöztessem én és vásároljam a ruháit? 20, 40, 70?:D Akkor majd a protézisét is én választhatom ki:D Meg szerintem meddig lehet kontrollálni ilyen szinten a gyereked, mert egy idő után olyat mond neked erre, amit nem teszel az ablakba:D
Ha nem akar 80 piercinget az arcába engedni fogom neki, mert egyszer majd kinövi és akkor majd pár év múlva húzhatom az agyát a tinikori képeivel:D
Amúgy egy idő után nagyjából mindenki konszolidálódik és elkezd egyformán öltözködni. Ha olyan munkakörben helyezkedik el, ahol öltönyben kell lennie az miben más?
nem tiltanék én semmit,csak ha haza jönne mondjuk hypsterként tudná miért kapta két oldalról a szájbaverést
de a gondolat hogy gyerekem van,félelmetesebb mint hogy swag yolo,vagy hypster egyenlőre.
Engedni fogom, hogy úgy öltözzön, ahogy akar. De meg is fogom tanítani neki, hogy nem a ruha számít és ne foglalkozzon túl sokat a külsőségekkel.
Sokszor elgondolkozom egy-egy embert megnézve, hogy vajon mennyi időt fordíthat nap mint nap az outfitjére? Mire megvan a beállított haj, a tökéletes smink, megfelelő ruhák. Ráadásul ezt mind meg is kell vásárolni, az is rengeteg idő és pénz.
Ez egyébként nem csak a fent írtakra igaz, ha megnézek egy goth vagy steampunk stílusú emberkét, ott is rögtön ez az első gondolatom.
Nem kellene annyit foglalkozni a külsővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!