Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első évforduló, milyen ajándékötleteitek vannak?
Ő 30-on fölüli, én bő 10-zel fiatalabb vagyok(persze ő a férfi). Nem tudom, mit adjak neki első évfordulóra, bár egy ötletem már van. Zeneőrült, de nem zenél, jó humorú, dohányzik, szeret új helyzeteket és helyeket kipróbálni szexuális indíttatásból, szereti a finom ételeket, szeret kirándulni, koncertekre járni, és hiába vagyunk ennyi ideje együtt, nem tudom, mit adjak neki, mégiscsak egy sport-szeletet nem vehetek :) másik probléma, hogy előtte bő 3 héttel lesz a névnapja, arra már kitaláltam, mit kap(dohányzással kapcsolatos), így azt a terültet nem szeretném érinteni.
Az ötleteket előre is köszönöm! :)
Mennyid van rá?
Mert a könyvtől, a koncertjegytől, a wellness hétvégéig, lehet akármi.
Egy finom vacsora, rajtad pedig szexi fehérnemű, combfix, tűsarkú, bilincs. :)
Én ennek örülnék 30 évesen, nem csecsebecséknek :)
Szia!
Ha szeretitek mindketten a romantikus dolgokat, akkor akér a pikniket is szervezhetsz neki, lehetőleg valami eldugottabb helyen ahol össze is tudtok bújni. ;)
Süss neki sütiket, amiket nagyon szeret vagy bármilyen kaját.
Szerintem egy jelképes ajándék többet ér, mint egy drága valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!