Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az sz betűs szó miért olyan nagy dolog?
Van egy srác, akivel már több mint egy éve vagyunk "kapcsolatban". Ő az a tipikus "passzív hetero"
Kb 1 hónapja jutottunk el oda, hogy szex után nem lép le egyből, nem köpi szembe a saját tükörképét, és hozzámszól az utana való napon.
Kedden kicsúszott a száján egy szeretlek. Azóta ha odamegyek hozzá mondjuk a suliban, olyan halkan, amennyire csak tud, nehogy valaki esetlegesen meghallja, elküld a fenébe. Nem esik szarul, de mivel a legjobb barátom, így nem csak az érintése hiányzik, hanem maga a hülye feje. Megpróbáltam neki elmondani, hogy nem változik semmi ettől az egy szótól. Eddig sem és ezután sem fogok beszélni mondjuk a barátnőjének rólunk.
Miért akkor nagy dolog most ez?! Miért nem bízik meg bennem?
Tényleg nagyon csúnya dolog ezt csinálni azzal a szerencsétlen lánnyal!
A kérdésedre válaszolva pedig, úgy néz ki neki ez sokat jelentett. Talán bánja, de szerintem nem azért, mert ezt csak a hév kedvéért mondta, nem akar elijeszteni, sok srác ettől elég rendesen megijed.
Ha nem szól hozzád, hát jó, majd visszarohan ismét a karjaidba, főleg 1 év után.
És te szereted őt?
Tudod,amikor valaki a másiknak tiszta szívből kimondja őszintén a "Szeretlek" szót,bizony ott és akkor megváltozik minden.Én úgy gondolom,a barátnőjét el fogja hagyni érted,az lesz a vége.
Nagyon erős a gyanúm,hogy ti tényleg egy párt alkottok,nem csak együtt vagytok.
Gondolkodj el te is ezen,tedd rendbe az érzéseidet,gondolataidat,és ha eljön a Boldogság ideje,kívánom nektek,váljon valóra minden álmotok!
(Írhatsz priv.a fejleményekről)!!!
Mondhatjuk úgyis hogy közben, igen.
Figyeljetek, ez tényleg nem az én dolgom, nem egyszer kértem sőt könyörögtem neki, hogy hagyja el a barátnőjét és nem feltétlenül miattam, hanem saját maga miatt. Amikor ez a téma feljön, megsértődik, mert ő nem meleg és a barátnőjébe szerelmes. Egy ideig még el is hittem, hogy csak szexre kellek viszont napról napra változott, egyre gyengédebb, érzelmesebb lett. Az elején már csókolózás közben a lényegre tért. Most inkább csókolózni akar, megölel, simogat stb. Mint már említettem legjobb barátok vagyunk, így természetes, hogy szeretem.
Az is lehet :D
Köszi! Remélem nem az ellenkezője történik majd.
"Nem mondanám , hogy bu_i vagyunk" de azért seggbe dugod. Itt komoly gondok vannak saját magatok elfogadásával. Mindenki érdekében jó lenne ha összeszednétek magatokat.
Első lépés az lenne ha ki tudnátok mondani, hogy igen meleg vagyok. Vagy legalábbis biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!