Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltem a havernömmel most kínos a dolog mit lépjek?
Figyelt kérdés
Három évet chataltünk utána párszor találkoztunk. Buli után hazakísértem bedőltünk az ágyba nagyon részeg volt én józan és megtörtént. Azóta nem beszél velem. 22 f2015. máj. 23. 17:26
1/6 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak lánykent...
idővel majd lenyugszik es ujra beszelni fogtok :) csak legyel turelmes :)
3/6 anonim válasza:
a nagyon részeg volt, én józan részén egy kicsit azért elgondolkodhatnál
4/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag kihasználtad, min csodálkozol? Inkább örül, hogy nem jelent fel...
5/6 anonim válasza:
Ha van egy kis esze, többet nem is fog.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy valamennyire szégyenli is / bánja is a dolgot, de szerintem inkább a harag van emögött, ami lássuk be, jogos is. Nem kellett volna segg részegre innia magát, de ha már így alakult, akkor benned kellett volna annyinak lenni - főleg józanon! - , hogy nem fekszel le vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!