Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az sz betűs szó miért olyan nagy dolog?
Van egy srác, akivel már több mint egy éve vagyunk "kapcsolatban". Ő az a tipikus "passzív hetero"
Kb 1 hónapja jutottunk el oda, hogy szex után nem lép le egyből, nem köpi szembe a saját tükörképét, és hozzámszól az utana való napon.
Kedden kicsúszott a száján egy szeretlek. Azóta ha odamegyek hozzá mondjuk a suliban, olyan halkan, amennyire csak tud, nehogy valaki esetlegesen meghallja, elküld a fenébe. Nem esik szarul, de mivel a legjobb barátom, így nem csak az érintése hiányzik, hanem maga a hülye feje. Megpróbáltam neki elmondani, hogy nem változik semmi ettől az egy szótól. Eddig sem és ezután sem fogok beszélni mondjuk a barátnőjének rólunk.
Miért akkor nagy dolog most ez?! Miért nem bízik meg bennem?
Fél, hogy kiderül a dolog.
De most akkor van barátnője, akit veled csal folyamatosan? Az kedves dolog.
szex közben mondta ki? az én véleményem, hogy valószínűleg így is gondolja, ha csak kicsúszott.
az ilyen "hetero" fiúkkal vigyázni kell, mert nem biztos, hogy feladja a jó kis életét érted.
szerintem bízik benned, csak fél
lehet azt hiszi, neked csak szexre kell, ha ugyebár passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!