Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges ez a kapcsolat?
"Boldogok, szeretik egymást, úgy élnek, mint egy átlagos pár."
Véleményem szerint itt ennyi a lényeg.
:) Mindegy, hogy más betegesnek tekinti-e a helyzetet vagy sem, ők nagyon jól elvannak. Áldásom rájuk.
Ha nektek jó akkor mit számít, hogy a külvilágnak milyen.
Mondjuk 35 éves férfiként nem biztos, hogy megértem, hogy a párodnak mi a jó ebben. Nem olyan régen megismerkedtem egy nálad alig valamivel fiatalabb lánnyal, azt gondoltam, hogy miért ne, csinos, fiatal, melyik férfi nem vágyik erre. Pár hét alatt kiderült, hogy már-már generációs szakadék van közöttünk (pedig nem vagyok valami koravén), de annyira mások az elképzeléseink a gondolataink a világról az életről, kb mindenről... Persze egy 40-es férfinek egy 20-as lánnyal biztos csodás a szex, de azért szerintem egy kapcsolat ennél többől kellene, hogy álljon, ott pedig bármennyire is érett a lány 20 év korkülönbség __szerintem__ sok.
jobb mintha 17 - 37 lenne.
Amúgy meg nekem 8, neketek is annyi.
Tudok a szakadékra is ellenpéldát mondani..22-52, és lassan 6 éve együtt. :P Nem, a pasi nem milliárdos, és egyikőnk sem beteg/büdös/ronda stb... nem veszekszünk, néhány dolgot máshogy látunk, de szerintem ez a hasonló korúaknál is előfordul...megdumáljuk, és mennek tovább a dolgok. még soha nem jutott eszembe szakítani vele (esetleg egy harmadik miatt(aki talán jobban illene hozzám). Habár alapjában véve nem jönnek be az idős férfiak, ahol a kémia megvan, ott megvan.. Na ezen lehet botránkozni:))
Az emberek először megnézik az ilyet, aztán ha már 4-5-ször látják őket megszokják, és már fel sem tűnik nekik a dolog. Nagyvárosban nem ritka, falun pedig úgyis azt keresik, mibe köthetnek bele. Pont. Világbéke. Boldogság. Písz. Láv. Szép napot!
22L
Hosszú távra ne tervezz vele gondolj csak bele mi lesz ha családot szeretnétek alapítani?
Azért az már annyira nem egyszerű eset.
Ráadásul mi lesz ha 30 évesen majd lecserél egy fiatalabbra?
Nálunk a nővéremnél úgyan ez volt a szitu. 15évig együt éltek és beütött a korkülömbség a nővérem már abban a korban volt,hogy gyereket szeretett volna,30évesen megkattan mert nem lehetet neki gyereke a pasi meg lecserélte egy kicsivel nála is fiatalabbra...
Most még nem érzed a súlyát a kapcsolatnak,biztosan boldogan éltek, lesznek közös szép emlkékeitek de majd idővel megsínyled te is és a partnered is a nagyobb korkülömbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!