Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a munkatársamba, mit tegyek?
Nem tudom mit csináljak,ugyanis van barátja. Viszont nagyon jól megvagyunk,sokat szórakozunk,hülyéskedünk,beszélgetünk. Mondjuk az is igaz,hogy csak mi ketten vagyunk fiatalok a munkahelyen, a többiek már jóval idősebbek. Lehet csak ezért ilyen a kapcsolatunk.
De sokszor észreveszem h gyakran engem néz, és amikor ránézek akkor mosolyog,nevet meg ilyenek. Ilyenkor mindig úgy csinál mintha kérdezni akarna valamit a munkával kapcsolatban.
Mit tudok tenni?
22/F
Ha ilyen közel álltok egymáshoz nyugodtan érdeklődj a párkapcsolata felől.
Az sok mindent elárulhat és az új infok birtokában világosabbá válhat a helyzet.
Köszi a válaszokat!
#2 Ez jó ötlet,bár eddig is ha olyan volt akkor elmondta hogyan állnak egymással.
Ma is rohadt nehéz volt,mert ma pont ketten voltunk kint ebédelni és alig bírtam már kussban maradni előtte. Nem akarom h elcsesszek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!