Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen fiú?
Létezik olyan fiú, akinek ha van barátnője nem megy úgy végig az utcán hogy mindenkit megnéz és megjegyzéseket fűz hozzá? Akinek a barátnője a mindene és senki más nem jó számára és senki más nem érdekli? Aki ha azt mondja a barátnőjének, hogy ő az egyetlen akkor az úgy is van?
Mi a véleményetek, tapasztalataitok? Lehet hinni olyan fiúnak, aki ezt mondja magáról, hogy ő ilyen (és a családja, barátai is ezt mondják róla)?
Szerintem ezt ne sarkítsuk le ennyire:)
A kérdezőnek is fontos hogy bele tudjon szeretni, de emellett az is fontos hogy csak ő legyen az a nő aki miatt a férfi bármire képes:)
Nem tudom, hogy ezeket honnan szeded, de tudod előbb írtam le, hogy ha szeretek valakit, nekem csak ő van. Szerintem teljesen normális dolog, hogy ha valakit megcsalnak, nem tud úgy nézni a párjára, hogy 'Istenem, milyen jóképű, tökéletes pasi'.
Nem volt egyszerű tovább lépnem, de sikerült. Ami azzal járt, hogy másokban is megláttam a jót. És igen, rátaláltam valakire, akit sikerült megszeretnem annyi szemétség után és igen, csak Ő van számomra!
De nem is értem, miért magyarázkodok, hisz ez így működik. Ha egy kapcsolatnak vége, idő elteltével tovább kell lépni.
23-as vagyok
Miért keresel ilyen fiút, ha neked már megvan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!