Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akiknek valószínűleg úgy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek valószínűleg úgy kell leélni az életüket, hogy soha nem lesz párkapcsolatuk, azok hogy bírják ki öngyilkosság nélkül?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok elég erős egyedül. Soha nem lesz senkim, tudom hogy ahhoz túl gyámoltalan vagyok és még csúnya is. Csak rossz belegondolni, hogy nem tudom továbbörökíteni a génjeimet.

Legalább dolgozik a természetes szelekció.:) Igazságtalan, de millió évek óta tuti módszer. Aki erős az mindent megkap, a gyenge pedig úgy pusztul el, mint aki sohasem létezett. Senki sem fog rá emlékezni, nem lesznek gyerekek, unokák akik nem csak a génjeit hanem a történeteket róla továbbörökítsék.

2015. máj. 20. 17:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Küldj magadról privatban egy képet, hátha tudok tanácsot adni a külsőddel kapcsolatosan. Amúgy meg h a kérdésre is válaszoljak, attól mert valakinek nem jön be az élet párkapcsolati szempontból még nem kell öngyilkosnak lennie. Nem csak ezért él az ember, lefoglalhatja magát más dolgokkal is, pl.: a munkájának, hobbijának szenteli az életét
2015. máj. 20. 18:08
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Én se kellek egy nőnek se, mert alacsony és ronda vagyok. Csak az tart vissza az öngyilkosságtól, hogy nekem valószínűleg még az se sikerülne.
2015. máj. 20. 18:20
 23/33 A kérdező kommentje:
Lehet elkezdek túrázni, hallgatni a madarak énekét, csodálni a virágokat. Aztán egyszer csak az erdőben maradok.
2015. máj. 20. 18:21
 24/33 anonim ***** válasza:
Jól írtad, ez a természetes szelekció. Ilyen géneket ne is örökíts tovább. Ne akarj rosszat a leendő utódoknak.
2015. máj. 20. 18:31
 25/33 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy szeretek élni és különben sem akarom megfosztani a világot egy olyan kincstől, mint én.
2015. máj. 20. 19:08
 26/33 anonim ***** válasza:

Nekem egy nő intézte el, hogy soha ne legyen párom, lelkileg "kasztrált" engem három éve.

Én már megválasztottam ezt az utat, hogy soha ne legyen párom. Egyszerűen furcsa vagyok és nem illenék senkihez. Családom és barátaim (akik annyira közel állnak hozzám, hogy már második családomnak tekintem őket) viszont számítanak rám, nekik okoznék a legnagyobb fájdalmat, ha nem lennék.

Igen, jól látod, a természetes kiválasztódás elért minket. Viszont nekem az a tervem van, hogy egy youtube vlog-ot csináljak kedvenc hobbijaimból és le akarom programozni saját számítógépes játékomat. Akkor lenne valami, ami maradna belőlem. Ezek tartanak most életben. Mert most komolyan: végezz egyetemet, dolgozd ki a beled, házasodj valakivel, etess gyerekeket és utána köszönjük, dögölj meg 60 évesen? Hát nem, nem állok a birkasorba, ennél sokkal jobb céljaim vannak, amik számítanak nekem.

2015. máj. 20. 20:26
 27/33 anonim ***** válasza:

Nézd, legyünk őszinték.

Tényleg van aki jóképűnek születik, gazdag családba, suli után egyből talál apuci vagy anyuci által marhajó állást, lesz gyorsan szép nagy lakása vagy háza, lesz egy új autója is.

Van aki szerencsés, van akinek mindenért kőkeményen meg kell küzdenie.

És az is tény bármennyire is tagadnánk, egy nem jóképű nem hogy is mondjam nem szép ember nehezebben talál párt.

Ezt most csak fejre értem.

2015. máj. 20. 22:06
 28/33 anonim ***** válasza:

Nehezen lehet bírni,de megszokja az ember.

Én is hasonló vagyok,egy nőnek sem kellek,de már letettem az egészről.Nekem sem lesz soha párkapcsolatom,nem is volt még,szóval ez van.

De nem érdekel,kitűztem magamnak egy célt,és az lobog a szemem előtt már,semmi más.(Méghozzá az,hogy befejezzem a tanulmányaimat sikeresen,és jól fizető állásom legyen a jövőben,amiből legalább a "saját" családomat tudjam támogatni mindenben,hiszen a szüleim és a testvérem is nagyon sok dolgot megtettek értem már az életben.)

23/F

2015. máj. 20. 22:45
 29/33 anonim válasza:
100%

Shogy, beleőrülnek, pl mint a híres kombínón üvöltőző férfi.

Minden nő aljas módon visszaél azzal, hogy sokkal kevesebben vannak.

Én is meg akarok halni.

2015. máj. 23. 05:41
 30/33 anonim ***** válasza:
42%
#29: Sokkal kevesebben? De érdekes, amikor utoljára hallottam erről, akkor még ők tették ki az emberiség 51%-át, de gondolom te azóta újraszámoltad :D
2015. máj. 23. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!