Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akiknek valószínűleg úgy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek valószínűleg úgy kell leélni az életüket, hogy soha nem lesz párkapcsolatuk, azok hogy bírják ki öngyilkosság nélkül?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok elég erős egyedül. Soha nem lesz senkim, tudom hogy ahhoz túl gyámoltalan vagyok és még csúnya is. Csak rossz belegondolni, hogy nem tudom továbbörökíteni a génjeimet.

Legalább dolgozik a természetes szelekció.:) Igazságtalan, de millió évek óta tuti módszer. Aki erős az mindent megkap, a gyenge pedig úgy pusztul el, mint aki sohasem létezett. Senki sem fog rá emlékezni, nem lesznek gyerekek, unokák akik nem csak a génjeit hanem a történeteket róla továbbörökítsék.

2015. máj. 20. 17:07
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Nem fog utánam semmi sem maradni. A jövőmben nincs család, gyerekek. Semmi.

Semmi sincs ott, csak üresség.

2015. máj. 20. 17:25
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom kommunikácó alatt azt érted, hogy írsz összesen annyit, hogy szia.

És közben meg büdös vagy, igénytelenül öltözködsz, csomókban növeszted az arcodon a szakállat és össze van nőve a szemöldököd. Hát, ezen lehet segíteni és ha ilyen (vagy ezek közül akár csak 1-2 jellemző rád), akkor most már tudod, miért hajtanak el a lányok.

20/L

2015. máj. 20. 17:28
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
most az igénytelen öltözködéssel mi a baj?!
2015. máj. 20. 17:29
 14/33 A kérdező kommentje:
Próbálok magamra figyelni, de a nőknek nem kellek. Soha nem jön nekem össze semmi. Még a Titokkal is próbálkoztam, hogy bevonzzam álmaim nőjét de nem sétált be.
2015. máj. 20. 17:31
 15/33 anonim ***** válasza:
70%

Mintha már beszéltem volna veled...vagy valami hasonló sráccal.

Ő is ilyeneket mondott, megírtam neki, hogy küldjön magáról egy fotót, hátha tudok segíteni, mire figyeljen a külsejével kapcsolatban.

Kiderült, hogy külsőre tök átlagos, viszont egy darab általános iskolai végzettsége van, nincs munkája, de szerinte a nő arra való, hogy otthon főzzön, nem engedné kimozdulni, nehogy megcsalja, majd ő eltartja a hajléktalansegélyből, meg ha lesz egy lány, aki elhagyja, majd ő öngyilkossággal fog fenyegetőzni, hogy ott ne hagyja.

Persze ő semmiről sem tehetett, ő csak a szegény áldozat volt...

2015. máj. 20. 17:33
 16/33 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy szerintem nincs ilyen ember! Mivel úgy fogod fel, hogy neked sosem lesz senkid, valószínűleg a külvilág felé is ezt sugallod, még ha tudat alatt is....óriási közhely, tudom, de próbálj pozitívabb lenni, az sokat segítene :)
2015. máj. 20. 17:36
 17/33 anonim ***** válasza:
Neked a szenvedés jutott, ez van. Nekem is.
2015. máj. 20. 17:49
 18/33 anonim ***** válasza:
59%
Ez van. Az elet nem mindenkivel igazsagos. Vannak, akik mindig szerencsesek, vannak, akik csak annak tunnek, es vannak, akik sosem szerencsesek.
2015. máj. 20. 17:54
 19/33 anonim ***** válasza:

Ez van, az élet túl szép, hogy amiatt megöljem magam, mert nincs bnőm.

Amúgy is, ha nagyon akarnék, tudnék szerezni. VISZONT én nem vagyok érzelmi ember, engem az eszem irányít és racionális döntések alatt vagyok valakivel. Szeretetet max a családom iránt érzek.

26 évesen nincs senkim, eddig se volt, így már megszoktam, hogy magam vagyok és leszek is. Más életét nem cseszem el, hogy szeretet nélkül vagyok vele.

2015. máj. 20. 18:00
 20/33 anonim ***** válasza:
55%
Cöhh, szóval ha nincs párkapcsolatod, akkor már öngyilkosnak kell lenni? Ez így nagyon nagy marhaság. Ha meg akarod magad ölni ilyen miatt, mert jós képességed is van, és 140%, hogy sose fogsz senkivel se, még csak baráti kapcsolatot se létesíteni, hát hajrá... Máskülönben felejtsd el, sose gondolj rá, gazdálkodj abból, ami van, hozd ki abból a legjobbat. Nem csak a párkapcsolat okozhat örömet az embernek. Úgy lehet túlélni, hogy nem akarsz meghalni. Ilyen egyszerű, csak el kell dönteni egyszer, mit akarsz. De megsúgom, csak mert te azt mondod, hogy már pedig nem lesz, attól az még nem feltétlenül lesz úgy. A jövőt nem te irányítod, maximum a saját sorsodért tehetsz (már ha akarsz). Hála a tudománynak ma már a kinézetet könnyedén lehet változtatni, szellemi képességet lehet fejleszteni, orvosolni. Nagyon nem igaz, hogy nincs számodra lehetőség, csak nem akarod megtalálni azt. Siránkozni könnyű, tenni már nem annyira.
2015. máj. 20. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!