Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, öngyilkossági kísérletből származó hegek a karon, kizáró ok?
Figyelt kérdés
Depressziós voltam, éveken keresztül, de szerencsére minden rendbe jött. Már majdnem két éve újra önmagam vagyok, pozitív gondolkodású, vidám lány. Viszont a sötét időszakban volt egy öngyilkossági kísérletem, ami nagyon csunya hegeket hagyott a karomon. Ez mennyire zavarna titeket? Ismerkednétek ilyen lánnyal? Vagy ha észreveszitek inkább messze elkerülitek?2015. ápr. 22. 16:39
1/23 anonim válasza:
egyaltalan nem kizaro ok :) ha szep vagy es belso ertekeid is a helyen vannak akkor egyaltalan nem zavarna
2/23 anonim válasza:
Nálam nem lenne ez gond :) Átérzem mennyire rossz ilyen időszakon végig menni,velem is volt hasonló..20/F
3/23 anonim válasza:
Alap, hogy kizáró ok. A közeledbe nem mennék, de még barátként se kellenél.
4/23 anonim válasza:
Nem kizáró, nem zavaró, ismerkedj, szerelmeskedj, csak lazán! :)
6/23 anonim válasza:
Kizáró..
Neem nagyon kell olyan làny aki hajlamos az öngyilkosságra..
7/23 anonim válasza:
Kizzáró. Gyagyásoktól jobb félni, bármikor rájuk jöhet az öt perc, és a búcsúlevélben engem tehet meg felelősnek.
8/23 anonim válasza:
nem kizaro ok. en a helyedben idoben mondanam el mindenkinek, par randi utan nem elejen.
es elmennek egy tetovalohoz lehet tud csinalni vele valamit, hogy ne latszodjon egyaltalan.
9/23 anonim válasza:
nem, sőt.
Az egészben az a szép, hogy együtt lehetünk öngyilkosok, mert én is szuicid vagyok
10/23 anonim válasza:
Persze! Sőt! :D
Szeretem a hozzám hasonló lelkivilágú lányokat, bár én nem próbálkoztam öngyilkossággal, jó sokáig depressziós voltam, sőt, nem is gyógyultam ki teljesen. A fél karomat adnám egy ilyen lányért :D (nem vagdosom magam, de a fél karom odaadnám? basszus, ez furán jött ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!