Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, öngyilkossági kísérletből származó hegek a karon, kizáró ok?
Figyelt kérdés
Depressziós voltam, éveken keresztül, de szerencsére minden rendbe jött. Már majdnem két éve újra önmagam vagyok, pozitív gondolkodású, vidám lány. Viszont a sötét időszakban volt egy öngyilkossági kísérletem, ami nagyon csunya hegeket hagyott a karomon. Ez mennyire zavarna titeket? Ismerkednétek ilyen lánnyal? Vagy ha észreveszitek inkább messze elkerülitek?2015. ápr. 22. 16:39
11/23 A kérdező kommentje:
Az esetleg javít valamit a helyzeten, hogy látszik hogy régi, több éves hegekről van szó?
2015. ápr. 22. 16:58
12/23 anonim válasza:
Ne ez legyen a mérvadó, hanem az, hogy kellene-e neked egyáltalán valaki, aki ezt nem tudja elfogadni veled kapcsolatban?
13/23 anonim válasza:
Nem számít semmit. Sem az hogy mennyire látszik. Volt, elmúlt.
14/23 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja elfogadni az nyilván nem kell, az egy lehetetlen helyzet. De ha egyáltalán senki nem tudja elfogadni akkor onnantól kezdve teljesen mindegy hogy nekem ki kell meg ki nem. És ez lett volna kérdés lényege, hogy létezik e egyáltalán olyan, aki el tudja fogadni?
2015. ápr. 22. 17:15
15/23 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy senki nem tudja elfogadni.
Én is követtem el hasonló hibát régen, de később soha nem volt olyan gondom, hogy valaki emiatt nem fogadott volna el.
16/23 anonim válasza:
Persze, hogy el lehet fogadni, de nem mindenki tudja megemészteni a dolgot. Számomra például nem lenne kizáró ok, a múlt megtörtént és kész. Változtatni nem tudsz rajta, csak tanulni belőle. Te pedig újra talpon vagy, nem hagytad el magad ami nagyon pozitív dolog. Hidd el lesz elég jelentkező, akit nem fog zavarni.
17/23 anonim válasza:
Ha kinőtted, és soha eszed ágába sem jut/jutott azóta, hogy hogyan vess véget az életednek, akkor nincs ezzel gond. Mindenkinek vannak szar időszakjai, kinek ilyen, kinek olyan.
18/23 anonim válasza:
És h van a heg? Hosszában v keresztben?
19/23 anonim válasza:
Nem kizáró ok, mert nekem is van, mindegyik kb 1 éves, szóval meg tudom érteni az egészet. :)
Nem zavarna, pont ugyanannyira ismerkednék ilyen lánnyal, mint az összes többivel, ha észreveszem akkor nem kérdezek rá egyből, mert felesleges. Bunkóság.
17/F
20/23 anonim válasza:
Attol fugg, hogy te hogy allsz az egeszhez. Ha szamodra fontos, hogy ott van akkor valoszinuleg nem kezdenek veled, mert akkor meg nem vagy tul teljesen az egeszen. Egyreszt mivel van depresszios ismerosom, nem szeretnem atelni egy kapcsolatban azt az instabilitast amit latok. Masreszt sztem neked se biztos hogy a legjobb otlet beleugrani ilyesmibe es nem a masik fel miatt. Viszont, ha mar te sem tulajdonitasz neki nagy jelentoseget es latnam rajtad, hogy lelkileg a toppon vagy, es normalis kapcsolatunk lenne, el se kene mondanod, esetleg ha megkerdezem hogy szerezted, dumalnank rola egyet es max figyelmesebb lennek egy fokkal. Szoval nem kizaro ok. Az hogy en hogyallnek hozza teljes mertekben toled fuggene, ugyertem hogy nem te mondod meg hogy mizu, hanem amit en latok, altalaban az kozelebb jar az igazsaghoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!