Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni a volt barátom. Miért van ez és mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy mindenki könnyen továbblép a kapcsolatain. A volt barátom 2 évvel ezelőtt szakított velem úgy hogy 3 évig voltunk együtt. Mindkettőnknek az első komoly kapcsolata volt és hatalmas szerelem volt, tudom hogy részéről is. Biztos voltam benne hogy egyikünk sem lesz olyan boldog mással mint mi együtt. Ő már 1,5 éve együtt van egy másik lánnyal, folyton utazgatnak és úgy tűnik boldogok (ezt onnan tudom hogy szinte mindennap megnézem az instájukat és az fbjüket). Nekem fél éve van barátom akivel a kapcsolatom sokkal érettebb mint a volt barátommal, és nagyon szeretem a barátomat de mégis néha sírok is a volt barátom miatt pláne ha látom hogy épp balin nyaralnak vagy meglepi szülinapot szerveznek egymásnak és boldogok. Úgy érzem velem van a baj hogy számomra ez tényleg egy életre szólt és nagyon félek hogy többé nem leszek boldog vagy igazán szerelmes. A dologhoz hozzá tartozik hogy egyszer véletlenül találkoztunk kb 1 éve és megcsókolt. Azelőtt és azutan sem beszéltünk többé. Ő már teljesen elfelejthetett? A férfiak ilyen könnyen túllépnek ezen? Csak én vagyok ilyen aberrált hogy évekig szenvedek úgy hogy igazából én sem kezdeném újra vele..?2015. máj. 2. 23:54
11/11 anonim válasza:
Direkt generálod magadnak a szenvedést. Nézegeted a FB-jét, meg képeit, nap mint nap, és ezzel előhozod az emlékeket, magadban. És ez már relfexből megy, ha bekapcsolod a gépet. Szóval el kéne engedned, le kéne tiltanod, nem kéne ránézned sem a profiljára, sem semmire ami vele kapcsolatos, mert láthatóan nem segít. Ha azt azenergiát, amit erre fordítottál, és csak szenvedést okoztál vele magadnak, a jelenlegi kapcsolatodra fordítanád, vagy bármire amitől jól érzed magad, és nem a volt pasidon agyalnál sokkal boldogabb lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!