Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több mint egy hónapja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint egy hónapja nem tudom elfelejteni a volt barátom?

Figyelt kérdés
igaz hogyha túlteszem magam rajta, és elfelejtem, jön az új?

2014. jún. 22. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
nem biztos,hogy jönni fog.
2014. jún. 22. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
ja, szóval addig ne kezdj újat, ameddig nem vagy túl a régin
2014. jún. 22. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok már lassan kettő hónapja. Nem tudom kiverni a fejemből a férfit. Hiányzik.
2014. jún. 22. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy hónap még nagyon kevés idő, főleg ha nagy volt a szerelem. Ez még a gyász időszaka, sokan úgy gondolják, hogy egy szakítást egyenlőnek érez az ember a halállal, így itt is meg kell várni, míg az ember meggyászolja az illetőt és azután kötelezheti el újból magát.

Pontos időt nem tud senki sem mondani, meddig fog tartani, hiszen ez személyenként változó, de próbáld ezt az időszakot is úgy felfogni, hogy tanulsz belőle, új érzéseket tapasztalsz meg és megtanulod azokat kezelni, ezáltal több leszel.

Elfelejteni biztos nem fogod, csak halványulnak majd az érzelmeid, de biztosan jön valaki más még az életedben, tekintsd ezt az időt a szíved felkészítésének valaki új befogadására.

2014. jún. 22. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:

ugyan ez van velem!!!!

de én ugy vagyok vele ha jön az uj belekezdenék legalább azzal is lehetne felejteni:)

2014. jún. 22. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

az első szerelmem után valami évig sírtam. az egy hónap még bőven nem sok idő.

és igen, miután megnyugodtál, elfelejtetted, nyitottabb és jobb kedvű leszel, már magától jönni fog az új :)

2014. jún. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!