Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy legjobb barátom. 8 éve nagyon jó barátok vagyunk, én is a legrégebbi barátja vagyok, nagyon megbízik bennem. Ritkán találkozunk, mert nagyon messze lakunk egymástól, de a találkozók mindig nagyon jók. Sosem volt köztünk semmi, de olyan mély a barátság, hogy nem ciki egy ágyban aludni, stb.

Viszont én a megismerkedés után pár hónappal belészerettem. Évekig szerettem, de sosem mondtam el Neki, mindig voltak barátnői, és én segítettem, támogattam, ha szétment valakivel, MSN-en, telón vígasztaltam, örültem, ha összejött valakivel, stb.

Tudom, hogy nem vagyok az esete, az eddigi kapcsolatai alapján, egyáltalán nem olyan vagyok, mint az exei. Szépnek tart, nagyon szeret, de ennyi.

Most én is egy kapcsolatban élek 4 éve (ami már nem tökéletes), de megint érzem azt, hogy... megint szeretem. Ez talán sosem múlt el igazán. Ő olyan tökéletes nekem.

Ti bevallanátok? Van értelme egyáltalán úgy, hogy nagyon messze lakunk egymástól? Csendben szenvednétek, vagy bevállalnátok, hogy egy nagyon szoros barátságot eldobjatok ezért?

L/23

2015. ápr. 23. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt szerintem inkább azon van a hangsúly, hogy a 4 éves kapcsolatodat hogyan akarod lezárni. Utána szerintem semmi akadálya, ha komolyak az érzéseid iránta, akkor neked kell eldönteni, hogy megéri e kockáztatni a köztetek lévő barátságot. Ezt csak te tudhatod, bár szerintem ha ilyen rég érzel iránta vonzalmat, akkor lehet megérné kockáztatni.
2015. ápr. 23. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
A volt barátnőm is messze lakott, én db. ő bp. Ennek ellenére 5 évig jól megvoltunk. Még nagyon gyerek voltam, ezért az össze költözés nem játszott. Nálatok ez már nem lenne probléma, persze csak ha sikerrel jársz. :D
2015. ápr. 23. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Közhely, de ha együtt kell lennetek, együtt is lesztek. :)

Nagyjából hasonló volt az én helyzetem is, jelenlegi párommal bő 6 évig voltunk barátok, 300+ km távolságból. Végigtámogattam több kapcsolatán, rossz élettársán, stb., akik egyébként távolról sem hasonlítottak rám. Na jó, nálunk annyi volt a különbség, hogy egyikünk se vallotta be magának a vonzalmat, mivel mindig volt valakije, sosem akartam tőle semmit. :)

Végül úgy alakult, hogy munka miatt közelebb költözött, a ritka találkozásokból gyakoriak lettek, alig egy hét alatt "összemelegedtünk", azóta is együtt vagyunk. :)

Szóval, van rá esély. :) Azt azért vedd bele, hogy ha esetleg mégsem kölcsönös a vonzalom, akkor viszont a barátságotok is megsínyli a dolgot.

2015. ápr. 24. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!